Position: sygdoms > 2 >

fedme kirurgi komplikationer

   Fedme er på fremmarch i hele verden , med det anslåede antal overvægtige amerikanere stigende regelmæssigt . Mange mennesker kæmper med deres vægt og er mislykket forsøger at tabe sig gennem kost og motion . Dette gør fedmekirurgi et levedygtigt alternativ til en række mennesker , men denne operation behøver komplikationer

Lungeemboli


En lungeemboli er en blokering af lungepulsåren . Dette er den hyppigste dødsårsag hos patienter på fedme kirurgi . Lungeemboli forekommer i omkring 1 % til 2 % af fedme kirurgi . Omkring en tredjedel af dem, der lider af lungeemboli dør som følge heraf. På trods af nye metoder , der anvendes under operationen for at forhindre lungeemboli , forbliver forekomsten af denne komplikation konstant .

Mave udsivning


Mave udsivning er en anden komplikation, der kan følge af fedme kirurgi . Forekomsten af forekomsten ligner lungeemboli : omkring 1 % til 2 % af patienterne oplever dette problem . Faren med gastrointestinale lækager er, at de sommetider ikke opdages tidligt . Når det sker lækager kan forårsage infektioner i underlivet , som kræver yderligere operation at reparere utætheder og klare infektionen . Denne risiko øges med yderligere kirurgi , hvilket betyder, at patienter, der oplever lækager er endnu mere tilbøjelige til at udvikle dem efter en anden operation .

Sårinfektioner


incisionssted infektioner er endnu mere almindelige . Op til 3 % af patienterne kan blive påvirket . Disse infektioner kan være forårsaget af pres på såret af den tunge vægt af patienten. For at undgå dette , læger nødt til at lukke nedskæringer og indsnit med tunge resorberbare eller absorberende suturmateriale .

Opkastning

Opkastning er en almindelig komplikation i forbindelse med restriktive gastrisk kirurgi . Nogle gange er forårsaget af problemer med at fordøje visse fødevarer efter operationen . Gastrisk kirurgi ændrer fordøjelsesprocessen , så patienter skal være meget opmærksomme på , hvad de spiser og hvornår med henblik på at maksimere ordentlig optagelse af næringsstoffer fra fødevarer . Opkastninger kan skyldes korte linje forstyrrelser eller utætheder . Ved opkastning fortsætter , kan en endoskopi være forpligtet til at udelukke gastrointestinale blokeringer .

Sen forstyrrelser

Sen forstyrrelser forekommer, når der er en opdeling af den partition , som hæftning i mave eller tarm . Denne regel medfører, at patienten genvinde vægt efter operationen . Når dette sker , skal indgrebet udføres igen , hvilket øger risikoen for komplikationer . Forekomsten af korte afbrydelser varierer fra 2% til 23 % i henhold til forskellige kliniske rapporter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------