Position: sygdoms > 2 >

forholdsregler at tage efter en Persantine radionukleid test

   En Persantine radionuklid test er en hjerte- diagnostisk test. Det er normalt gives til patienter , som ikke kan udøve , som kan have problemer med hjertet . Normalt , når testning for hjerteproblemer eller tage billeder af hjertet , ville lægerne have patienter motion for at øge deres puls . Patienter, som ikke kan udøve får en Persantine radionuklid prøve at øge deres hjertefrekvens , for at tage et billede af hjertet og identificere steder , hvor blodet ikke flyder

Du skal bruge: .
Foreskrevet smertestillende og antibiotika .
Koldt kompres .
Varm komprimere .
Vaskeklud .
Soft fødevarer .

nødvendighed Forholdsregler


Den Persantine radionuklid test indebærer indsprøjtning en radionuklid i kroppen gennem en IV , før billeder af hjertet er taget . Radionuklider radioaktive , og dermed bære alle de potentielle risici forbundet med et radioaktivt stof : radioaktivitet og stråling forgiftning . De beløb af radionuklider administreret under testen er relativt spore , og testen er generelt sikre. Dog kan din krop indeholde spormængder af radionuklider efter den procedure , der kan frigives i kropsvæsker , herunder sved og urin . Gravide kvinder og andre , som dem med nedsat immunforsvar , der potentielt kunne skade af selv disse spormængder af stråling .

Radioaktive Energi


Fordi din krop kan indeholde nogle spor radioaktive energi efter testen , er det vigtigt at skylle den stråling form din krop . Barmhjertighed Hjertecenter anbefaler at øge dit forbrug af væsker-drikke en masse vand , for eksempel ind for at skylle det radioaktive kemikalier fra kroppen . Du bør skylle toilettet to gange efter toiletbesøg , og vask hænderne grundigt med henblik på at undgå forurening andre med potentielle radioaktive energi fra din krop affald efter testen .

Forholdsregler På grund af den Test


Ud over de mulige farer ved det radioaktive kemikalie, som anvendes i testen , kan selve testen give dig en hovedpine eller få dig til at føle flush . Selv om det ikke vil give sløvhed , kørsel efter testen kan ikke anbefales . Desuden er en IV administreres under testen , så du bør sikre , at du rense området for huden, hvor IV blev indsat for at undgå potentielle infektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------