Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan fortælle, hvis du opfylder betingelserne for LASIK

   Nogen tænker LASIK operation for korrigering af synet skal først afgøre , om du opfylder kravene , og vil drage fordel af LASIK 's . LASIK 's kan være meget gavnligt for mennesker , der ønsker at korrigere synet problemer lige fra nær syne til langt syn . LASIK 's er en operation og bør kun udføres af en professionel . Som med enhver medicinsk procedure , bør du sørge for LASIK 's er det rigtige for dig . For at gøre dette skal du følge de enkle trin nedenfor

Du skal bruge:
Øjenlæge


1
Nogen beslutter at have LASIK bliver nødt til at være forbi. 18 år . Denne type operation er ikke foreslået for alle yngre end 18 år gammel .

2 .
Når jeg forsøger at fortælle , hvis du opfylder betingelserne for LASIK du skal have en øjenundersøgelse . Optometrist ( øjenlæge ) er uddannet fagfolk og vil være i stand til at guide dig gennem hele processen . Din optometrist vil også være den person ansvarlig for din før og efter LASIK eksamener . Den optomotrist vil tjekke at sikre at du ikke har nogen øjensygdom , der kan diskvalificere dig fra LASIK operation . Din optometrist vil være i stand til at fortælle dig , om LASIK operation er det rigtige for dig .
3 .
Inden opereres skal du have en check op med din almindelige læge til at sikre, at du er ved godt helbred . Dette er standard for alle kirurgi og din læge vil fortælle dig , hvis dit helbred er godt nok til at gå igennem med LASIK . Sørg for at tjekke eventuelle perscriptions du måtte have , skal du sikre, at de ikke vil have nogen side påvirker , der kan skade dig samtidig med at gå igennem LASIK operation eller under helingsprocessen .
4 .


Endelig skal du gennemgå sammen med din læge, du forventninger efter operationen og din livsstil . Disse vil blive behandlet , når de forsøger at fortælle , hvis du har brug for LASIK operation , og om det vil gavne dig .
5 .
Hvis du opfylder ovenstående qulifications skal du kigge efter en uddannet professionel . Jeg foreslår at gå med nogen , der har erfaring du udfører LASIK operation, og har referencer . Hvis du kender nogen, der har haft LASIK spørge dem, hvad de kunne lide og ikke lide om deres læge og hele proceduren . Hvis du planlægger en aftale for LASIK og efter et møde lægen føler nogen usikkerhed , du bør annullere . Dette er dit øje syn du har at gøre med , og bør ikke tages let på .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------