Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan genoprette fra røv lift eller butt implantat kirurgi

  Afhængigt af, hvilken procedure, du vælger at gennemgå-Butt Løft eller Butt implantater , er inddrivelse instruktioner temmelig ens , dog efter operationen smerter er det ikke. De følgende trin vil guide dig i din opsving fra Butt Løft eller Butt Implant Surgery
1
Læg alle medicin , drikkevarer , ugeblade og ringe klokke på din seng for nem adgang . Det er ideelt at have nogen til at hjælpe dig for et par dage efter din operation , da du får brug for hjælp til at komme ind og ud af sengen .
2 .
Reducer dit indtag af sure eller sukkerholdige drikkevarer , hvis du også får kvalme som resultat . Det er også en god idé at fortynde saft med vand for at hjælpe mindske forekomsten af kvalme . I tilfælde af intens kvalme , vil Deres læge ordinere en medicin til at afhjælpe dette .

3 .
Sleep på maven i mindst en uge efter din operation , og vær forsigtig med ikke at anvende nogen pres for at balder område . Til at sidde formål sidde alene i meget korte perioder de første par dage , bruge flere puder eller et udvalg af plys puder .
4 .
Tag alle de foreskrevne antibiotika , ligesom lægen bestilt . De antibiotika er vigtige i bekæmpelsen af infektion efter Butt implantat eller røv lift kirurgi . Hævelse kan forventes i ca 2 uger, så du skal ikke blive bange af det .
5 .

Hold din støtte bæltet på døgnet rundt for de første par uger . Efter bad , sætte altid på en frisk støtte beklædningsgenstand . Bæltet er med til at forme Butt , tone i huden og reducere hævelser , og derfor bør bæres 6 til 8 timer om dagen for positive resultater , selv et par måneder efter Butt augmentation .

gode råd og advarsler


 • Du skal nogen til at køre dig hjem efter din procedure
 • Smerte er generelt mindre med Butt Lift kirurgi vs . Butt implantater
 • Tal med din læge , inden de genoptager seksuel aktivitet
 • Inden for de første par dage kan du opleve en svag siver af væske fra såret efter Butt Lift kirurgi , dette er normal , dog bør dette ikke ske med Butt Implant operation , så hvis du oplever dette skal du kontakte din læge.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------