Position: sygdoms > 2 >

hvordan man laver en bouffant kirurgisk hætte

  Kirurgisk hætter er et vigtigt element for kirurger , sygeplejersker og patienter. Den kirurgiske cap holder håret gemt væk og rent . Traditionelle kirurgiske hætter passer stramt omkring hovedet og binde i ryggen . Bouffant kirurgiske hætter er sikret med elastik og passer mere løst til at rumme større frisurer . Bouffant kirurgiske hætter er enkle at lave , så længe du har grundlæggende sy færdigheder . Plus , kan du tilpasse din hjemmelavede kirurgisk kasketter med søde stoffer og mønstre

Du skal bruge: .
Fabric .
Syning saks .
Matchende tråd .
Symaskine .

Tynd elastisk .


1 .
Vælg det stof du vil bruge . Hvid og sort stof arbejde godt, fordi hvid er let at rengøre med blegemiddel og mange pletter vil ikke dukke op på sort . Bomuld er en god struktur , fordi det " ånde " godt . Polyester fungerer godt , fordi det renser nemt og ikke rynke. En bomuld og polyester blanding er ideel .
2 .

Klip en cirkel af stof , der har en omkreds på 22 inches . Hem stoffet hele vejen rundt , efterlader en lille åbning .
3 .
Klip et stykke elastik , der er lang nok til at passe rundt om hele din hårgrænse . Tråd denne elastisk gennem sømmen af stoffet , indsamling af stof , som du går , indtil den elastiske kommer ud af åbningen igen .
4 .
Sy de to ender af elastiske sammen og sy åbningen i stoffet lukket. Udjævne den indsamlede af stoffets kanter ved blot at sprede den ud med fingrene , indtil den er jævnt samlet alle rundt i kanten af hætten .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har en masse hår eller normalt bære det i en stor frisure , kan du overveje at skære en bredere kreds af stof til at rumme dit hår .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------