Position: sygdoms > 2 >

hvordan mave banding operation arbejde ?

  

Du skal bruge:
Kors træningsmaskine

Belly Band


Belly banding er en restriktiv bariatriske operation, der dybest set krymper maven , så patienten til at føle sig fuldstændig hurtigere og . Derfor spiser mindre og tabe sig . I modsætning til andre former for restriktiv overvægtige operationer , er mave band kirurgi en procedure , der er mindre invasive , fleksible nok til at passe til patientens behov og fuldt reversible . Det kræver ikke ændringer på anatomi i fordøjelseskanalen .

Reduktion Mave Størrelse


Denne type gastric banding udføres ved hjælp af en silikone justerbare bånd , der binder rundt om toppen af maven , hvilket skaber en pose , der vil skrumpe maven mad til omkring 1 ounceDette giver maven et timeglas figur , med en øvre og nedre pose , der er forbundet af en smal kanal .

Proceduren


Den Bugen Bandet er normalt placeret ved hjælp af en laparoskop med anvendelsen af generel anæstesi . Små snit i bugvæggen er lavet til at tjene som adgang havne for den smalle kamera , der overvåger proceduren . En lille tunnel er oprettet nær toppen af maven . En silicium elastomer band , der indeholder en indre ballon er viklet rundt denne del , omkring 20 mm under gastro-øsofageal vejkryds , og er forbundet via et rør til bugvæggen . Gennem denne passage , er en saltopløsning indført gennem den indre ballonen til at puste bandet . Som et resultat , forudsætter maven et timeglas figur . Diameteren af gangen kan reduceres eller forstørres ved at fjerne eller tilføje saltvandsopløsning , hvorfra satsen for vægttab vil blive fastlagt .

Hvordan det Årsager Vægttab

Efter proceduren , når maden kommer ind i maven , det samme som udfylder rummet , hvilket får patienten til at føle sig fuldt ud. Derefter maden ud gennem den smalle kanal . Den smalle kanal årsager langsom passage af fødevarer , hvilket gør patienten ophold fuld og mæt længere . Derfor er kombinationen af disse virkninger tvinger patienten til at forbruge færre kalorier og effektivt tabe .

Andre ydelser

Andre mave band kirurgi fordele omfatter mindre risiko for lidelse hjertesygdomme , slagtilfælde og andre kredsløbssygdomme . Patienter med type 2 diabetes mellitus og hypertension generelt tager færre medicin for at bevare sundhed . Det forbedrer også forhold som obstruktiv søvnapnø , luftvejsproblemer , astma , ledsmerter og gigt .

Hvor er det fremført ?

Navle band eller skødet band kirurgi er typisk udføres på hospitaler med en intensivafdeling . Det er strengt overholdes , især på højrisiko- patienter. På unge patienter , har Food and Drug Administration godkendt tre hospitaler at udføre denne procedure ; New York University , University of Illinois i Chicago og New York-Presbyterian 's Morgan Stanley Children 's Hospital .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------