Position: sygdoms > 2 >

kirurgisk behandling af fedme

   Fedme er en af de største sundhedsmæssige betænkeligheder overfor amerikanerne . National Institutes of Health , at en anslået 133. 600 tusind amerikanere er enten overvægtige eller fede , som repræsenterer over 40 procent af landet . De fleste anbefalinger til vægttab center på en streng diæt og øget fysisk aktivitet , men for mange mennesker er dette ikke nok . For de mest overvægtige personer , er en af de muligheder , der bør anses for at gennemgå et vægttab kirurgi

Typer


Central Dupage Hospital fastslår, at personer, der er godkendt til en kirurgisk vægttab procedure , typisk vil have to muligheder . Det første valg hedder gastrisk bypass operation , som er den mere invasive mulighed for de to . Denne procedure er afsluttet , når maven er kirurgisk opdelt i to sektioner , som derefter drastisk begrænser , hvor meget mad kan indtages . Den anden procedure kaldes Lap Band kirurgi eller justerbar gastric banding operation . En patient vil have en justerbar bånd placeret rundt om selve øverste del af maven , og at skiftes vil begrænse mængden af mad , der vil blive fordøjet gennem en person 's system .

Funktion


Den gastric bypass operation og Lap Band kirurgi vil resultere i størrelsen af maven , der væsentligt mindre , og det vil resultere i en reduktion af fødevarer i kroppen , ifølge Mayo Clinic . På grund af dette, vil en person begynder at tabe sig i løbet af de næste par måneder og år . Selv efter operationen , kan maven begynder at udvide langsomt igen, men denne proces kan tage flere måneder .

Tidsramme


Da hver person har et andet beløb af vægt at miste , den tid det tager at opnå vægttab kan variere . Central Dupage Hospital oplyser, at personer, der vælger at gå gennem gastrisk bypass-operation kan forvente at miste mellem 60 og 80 procent af deres overvægt i løbet af 12 til 18 måneder . En person , der vælger at få Lap Band procedure gjort vil se 36 til 60 procent af de ekstra pounds kommer ud i en periode på 12 til 24 måneder .

Effects

Virkningerne af en vellykket gennemførelse vægttab kirurgi vil blive bemærket af patienterne næsten med det samme . I første omgang en person vil blive væsentligt begrænset , hvor meget de kan forbruge , og vil blive placeret på en streng diæt i flere uger , hvilket resulterer i umiddelbar vægttab . På grund af dette , kan andre medicinske problemer begynder at blive løst . Mayo Clinic , at blandt de forskellige sygdomme og lidelser , som vil blive forbedret eller forsvandt efter fedmekirurgi vil være diabetes, højt blodtryk , søvnapnø og gigt . På det personlige plan , vil folk blive mere og mere selvsikker med, hvem de er, og hvordan de ser ud .

Overvejelser

Resultaterne , at folk ser efter at have vægttab kirurgi , gør dette til en meget tiltalende løsning for folk at forfølge . For at gennemgå en medicinsk procedure , skal en læge til at godkende kandidaterne baseret på deres generelle helbred og behov for operation . Selvom operationen kan forbedre en persons vægt , motion og slankekure , vil stadig være en stor faktor i deres langsigtede succes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------