Position: sygdoms > 2 >

komplikationer af knæalloplastik

   Knæalloplastik er blevet en acceptabel mulighed for at beskæftige sig med alvorlige gigt i knæet . Trods flere af disse operationer , der udføres , er det stadig en operation, som kræver stor dygtighed , hvis det skal blive en succes . Din læge skal også viden om de nyeste teknikker og muligheder for at vælge den type knæalloplastik , der er bedst egnet til dine behov <. h2 > Blodpropper
Blodpropper er de mest almindelige komplikationer du måske erfaring fra knæalloplastik . Dette kan være et mindre problem , så længe blodpropper ikke høste , og rejse til hjertet eller lungerne . Hvis dette sker en blodprop kan opstå som er livstruende . Din læge kan ordinere blodfortyndende medicin for at undgå dette problem .

Infektion


Infektioner er den mest alvorlige komplikation du måske erfaring fra knæalloplastik . De forekommer oftere med knæ-udskiftning operationer end andre procedurer . Ud over at have bakterier er i stand til at indtaste det åbne sår , kan bakterier undertiden føres ind i kroppen på knæ-reservedele . Særlige forholdsregler er truffet for at undgå dette , herunder at patienten tage antibiotika før , under og efter operationen at afværge eventuelle infektioner .

Løsning


Løsning er lempelse af båndet mellem din krop og knæ-udskiftning fælles . Hvis dine knogler er stærke og hårde , bør obligationen holder længere. Men da svær leddegigt er en årsag til den fælles udskiftning , kan det også være en indikator for svagere knogler . Mængden af aktivitet, som du opretholde efter operationen vil også påvirke obligationsmarkedet . Hvis du sætter en masse stress og vægt på den fælles , vil du øge chancen for den fælles løsner sig.

Fælles Ustabilitet

Patienter undertiden oplever en ustabilitet med den nye fælles . Det kan variere fra en lille vaklende til en frygt for selv lægge vægt på den fælles . Hvis det ikke er korrigeret det kunne lægge vægt på den nye fælles , at de fælles ikke var designet til at håndtere . Ganghjælpemidler kan bruges til at beskytte knæet fra stress . Kirurgi kan også gøres for at stramme vævet omkring knæet .

Patellar Problemer

Det er en almindelig komplikation , hvor der stadig smerter i knæskallen efter operationen . Dette skyldes kunstig knæskallerne ikke kan virkelig efterligne bevægelser en rigtig knæskallen . Denne defekt tracking er , hvad der forårsager smerten . Lægen vil sædvanligvis forsøge at stramme muskler og sener i knæet for at holde knæskallen på sporet .

nerveskader

Selvom sjældne , er nerver undertiden beskadiget under en knæalloplastik operation . Den n. peroneus er den mest almindelige nerve beskadiget, når det sker . Huden omkring knæet kan også føle sig følelsesløs fra huden nerver bliver beskåret under operationen . Mest nerveskader er repareret inden for seks til 12 måneder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------