Position: sygdoms > 2 >

komplikationer af spinal fusion med Harrington stænger

   Harrington Stænger indsættes langs rygmarven at yde struktur og støtte til ryggen , mens den ryghvirvel sikring med knogle vin . Der er mange komplikationer forbundet med Harrington stænger og denne artikel fokuserer på den flade ryggen syndrom , en almindelig bivirkning af livet med Harrington stænger

Du skal bruge:
Ice pakke
. . Udskiftning forbindinger og gaze trædepuder .
Over-the- counter aktuelle antibiotisk salve .

Definition


Ordet spinalfusion henviser til den proces med sammensmeltning ryghvirvler i rygsøjlen med knogletransplantation fragmenter at immobilisere unormal krumning af rygsøjlen såsom skoliose og kyphosis . Harrington stænger anvendes i forbindelse med knogle vin til at give stabilitet i rygsøjlen , mens ryghvirvler sikring . Stangen eller stænger er sikret i ryghvirvel med et system af kroge fastgjort til stangen .

Komplikationer


Det umiddelbare og mest almindelige komplikationer forbundet med Harrington stænger er stivhed , smerter , krog migration og brudt stænger . Mere alvorlige komplikationer til stede år eller endda årtier senere . Flad ryg syndrom opstår, når lumbal del af rygsøjlen er smeltet , og det er " flad "og det naturlige til bag krumning ( lordosis ) er gået tabt . Patienten kan kompensere for den udfladning kraft, indtil de diske under fusing degenererede . Den person, så har svært ved at stå oprejst og oplevelser smerter i den øvre og nedre dele af rygsøjlen . Cirka 40 procent af Harrington Rod syge har fladskærms tilbage syndrom .

Symptomer


Patienter med flad ryg syndrom oplever typisk et utal af symptomer , herunder lav ryg , lyske og smerter i benene , manglende evne til at opretholde oprejst kropsholdning , iskias og spinal stenose med smerter i benene , der bliver værre som dagen processer . Knæ eller ben er ofte bøjet i et forsøg på at opnå en oprejst kropsholdning , som bliver udmattende efter længere perioder med aktivitet . Disse symptomer kan blive invaliderende og begrænse patientens evne til at engagere sig i rutinemæssige aktiviteter . Ofte narkotiske medicin er ordineret til at hjælpe enkeltpersoner håndtere smerter og stivhed .

Solution

Lukning wedge osteotomier udføres for at genetablere en lordotic krumning . Operationen er meget kompleks og komplikationer er høj . Kirurgen fjerner dele af knoglen fra fusion masse for at skabe en mere naturlig spinal krumning . Dr. Michael LaGrone , en skoliose specialist , siger : " På trods af den operation , fortsætter 47 procent af patienterne med at få symptomer på lænede sig frem og over 30 procent er tilbage med moderate til svære smerter i ryggen . "

gøre din forskning

Det er vigtigt at tage sig tid til at gøre forskning, før der nogen procedure gjort . Spinal fusioner er liv ændrer sig, og når du beslutter dig for at sammensmelte din rygsøjle , er der ingen vej tilbage og vende din fusion . Forstå , at spinal fusion ikke altid fungerer godt , og gør afgørelsen , der passer til dig og din familie .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------