Position: sygdoms > 2 >

korrigerende øjenoperation oplysninger

   Genetik spiller en stor rolle for, om du har brug for korrigerende øjet slid . Mest sandsynligt , hvis dine forældre havde briller og stødte ind i vægge , da de tog dem af , vil du også . Undersøgelser viser, at 90 procent af alle nær- og langsynethed kører i familier . Der er forskellige typer af korrigerende operationer , der kan give dig den 20/20 vision dine gener ikke

LASIK


En korrekt formet hornhinden er afgørende for et godt syn . For at opnå det bedste resultat med Laser-Assisted in situ keratomileusis , lægen skærer en tynd hængslet klap på overfladen af øjet . Dette vil blive ophævet , og foldes over , så laseren kan bruges under at omforme øjet . Når lasering er over flappen er simpelthen vendt tilbage og lov til at helbrede . Der er markant forbedring i synet næsten øjeblikkeligt .

PRK


Photorefractive keratectomy ( PRK ) er en fælles vision korrektion kirurgi for patienter med tynde hornhinder eller store elever . Denne operation giver resultater svarende til LASIK , men er en overflade procedure , så det ikke indebærer skære en flap i øjet . En Excimer laser bruges til at fjerne væv fra hornhinden og omforme dem . Operationen kan bruges til at korrigere langsynethed nærsynethed og bygningsfejl .

Ledende Keratoplasty


Denne procedure anvender radiofrekvens og en lille sonde ( tinier end en streng af menneskehår ) i stedet for en laser . Et cirkulære mønster af pletter er placeret rundt omkring på hornhinden med lavenergi radiobølger . Bindevæv , der blev ramt med sonden da skrumper , effektivt stramme op hornhinden og gøre det stejlere . Øjet Kirurgen fjerner ikke væv og proceduren tager kun få minutter . Det anbefales til dem, der er ældre , for at mindske deres afhængighed af læsebriller .

implantable Objektiver

Phakic intraokulær linser ( IOLs ) ligner kontaktlinser og er placeret enten bag iris eller mellem hornhinden og iris . Når de er på plads , kan patienten ikke føler dem , og ingen vedligeholdelse er påkrævet . Dybest set den IOLs fungerer som kontaktpersoner , bortset fra at de er i øjet i stedet for på toppen af det . Kirurger kan foreslå denne fremgangsmåde, hvis patienten har tynde hornhinder eller har nærsynethed mellem -5 . 00 og -20,00 dioptrier.

Postoperativ

Uanset hvilken procedure , der blev udført på dine øjne , skal du følge lægens ordre til punkt og prikke . De fleste kirurger rådgive hvile og en klap for øjet for en dag eller deromkring . Du vil ikke føle smerte i sig selv , men måske nogle scratchiness og irritation . Sørg for ikke at gnide dine øjne : hvis du har haft LASIK , der kunne forstyrre placeringen af klap og ødelægge din chance for en bedre udsyn . Undgå øvelse for en uge eller to så godt. Sørg for at følge op med din læge som foreskrevet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------