Position: sygdoms > 2 >

post - op komplikationer af en knæalloplastik

   Total knæledsproteser er en fælles operation udført rutinemæssigt i hele verden på patienter med svær leddegigt . Operationen har en høj succesrate , og komplikationer er sjældne . De fleste post-operative komplikationer er forventet, og profylaktisk medicin eller terapi administreres på en forebyggende grundlag . Patientens streng overholdelse af læge ordrer og vilje til at postoperative fysioterapi kan forhindre de fleste komplikationer opstår

Du skal bruge:
Cross træning maskine .

dyb venetrombose


Dyb venøs trombose er en af de mest alvorlige komplikationer af knæalloplastik kirurgi og kan forårsage død af en blodprop , som løsner og rejser gennem blodbanen til lungerne . Tidlig bevægelse efter operationen , hjælp terapeutisk strømper , anvendelse af fodpumpe , og antikoaguleringsmedicin forhindre koagulation problemer .

Infektion i såret


Infektion er sjælden efter knæalloplastik kirurgi , forekommer kun på omkring 1 til 2,5 procent af tilfældene . Antibiotika gives rutinemæssigt i 24 timer efter operationen for at forebygge smitte, og yderligere behandlingsforløb kan gives .

Tab af Motion


Tab af bevægelsesområde kan opstå som følge af overskydende arvæv , der på stedet af kirurgi . Den strenge fysioterapi sessioner efter knæalloplastik kirurgi medvirke til at nedbryde dette arvæv , så tilskynde patienten til at deltage i terapi sessioner og gør opfølgning øvelser er afgørende for at inddrive komplet vifte af bevægelse . Det kan være nødvendigt at manipulere knæ under en bedøvelse at genvinde fuld bevægelse .

nerveskade

Der er en række betingelser , der er forårsaget af nerve skade på det sted, knæalloplastik kirurgi . Der kan være følelsesløshed over området eller en skarp prikkende , når ar -området er rørt . De fleste nerve problemer spredes i 6 til 12 måneder .

Ustabilitet i knæet erstatning

Stabiliteten af knæalloplastik afhænger af styrken af den omgivende knogle strukturer . Dette kan give problemer i at placere protese knæet . Sjældent kan knæet ikke selv være cementeret korrekt, eller der er forskydning af knæskallen postoperativt . Disse problemer kan kræve en anden revision operation .

Brud

På grund af skrøbelighed deres knogler , kan ældre patienter lider brud på knogler , enten på tidspunktet for operationen eller efter operationen. Disse skader kan stige betydeligt helbredende tid og kan forlænge behovet for fysisk terapi .

Arteriel Skader

Skader på arterierne i benet kan opstå på grund af deres position direkte bag knæet , men sådanne skader er ekstremt usandsynligt . Men sådanne skader er meget alvorlige og kræver en vaskulær kirurg for at rette problemet.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------