Position: sygdoms > 2 >

risikoen for fedme kirurgi

   Fedme er blevet et stort sundhedsproblem i hele verden . Det anslås, at 1 ud af 20 amerikanere er overvægtige med så meget som 100 pounds . I Storbritannien omkring en fjerdedel af befolkningen er overvægtige , men kun få mennesker er i stand til at tabe sig gennem kost og motion . Dette gør den tidligere upopulære fedme kirurgi , også kendt som fedmekirurgi , en stigende mulighed . Imidlertid visse risici kommer med denne transaktion

generelle risici for Kirurgi


Risici forbundet med alle kirurgiske procedurer . De omfatter blødninger , infektioner i indsnit , risiko for lunge -og hjerteproblemer , brok på grund af afvisningen af suturmaterialer , risiko forbundet med bivirkninger af generel anæstesi og blokering af tarmen på grund af sammenvoksninger . Disse risici er ikke nogen større for dem at gå gennem fedme kirurgi . Alle dem, der går gennem kirurgi , især abdominal kirurgi , er i risiko for at udvikle nogle af disse komplikationer , og fedme kirurgi er ingen undtagelse .

Lækage


udsivning er en af de tidlige risici i forbindelse med fedmekirurgi . Væsker kan lække fra maven eller tarmene i bughulen på grund af åbninger i klammer eller suturer . Disse utætheder kan medføre infektioner i maven og andre organer og væv i bughulen . Selv om disse komplikationer er sjældne , de er meget alvorlige og kræve , at en anden operation udføres for at dræne væske og infektioner . Hvis ikke opdages tidligt , kan det føre til døden for patienten . Relateret til dette er risikoen for milt skade, kan føre til fjernelse .

Diarré


Det er ikke ualmindeligt, at dem, der havde gastrisk restriktive operation for at få diarré , som let kan behandles med passende medicin . Til tider svær diarré vil optræde med korte øjeblikke af uklarhed , hjertebanken og /eller sved . Dette er normalt på grund af lavt blodsukker . Drikke væsker som juice kan stoppe disse problemer . Dette kan let styres ved at undgå de typer af fødevarer , der forårsager problemet i den enkelte.

Mangler

Der kan være en mild mangel på visse vitaminer og jern i patienter, der gennemgår fedmekirurgi . Ca. 40 % af dem, der havde gastrisk bypass er tilbøjelige til at udvikle denne komplikation . Dette skyldes, jern og nogle vitaminer , især vitamin B -12 , optages i maven og den øverste del af tarmen , og det er disse dele, som er forbigås i operationen . Dette problem kan nemt styres gennem mundtlige kosttilskud og injektioner . Det anbefales, at kvinder, der er stadig menstruating tage regelmæssige jerntilskud for at undgå dette problem .

Obstruktion

Mave obstruktion er en af de meget sjældne komplikationer af fedme kirurgi . Det sker i 1 % af de patienter, der har gastrisk bypass . Det sker, når et stykke af fødevarer er indgivet i maven og blokerer det . Det stykke mad kan fjernes ved en endoskopi , der passerer et rør gennem munden ind i maven .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------