Position: sygdoms > 2 >

skødet band vs gastric bypass

   National Institutes of Health rapport , at en anslået 133. 600 tusind amerikanske voksne er enten overvægtige eller svært overvægtige . For de fleste mennesker , en dårlig kost og manglende motion forårsage vægtstigning . For at tabe sig , de fleste mennesker ser til motion og slankekure . Men for meget overvægtige personer , er vægttab kirurgi også en mulighed . De to mest populære typer af procedurer er gastrisk bypass , og Lap-Band

Betydning


Vægt har længe været et problem for mange mennesker , men i de seneste år , at antallet er eksploderet . Mayo Clinic rapporter om, at kost og motion kan hjælpe en person tabe sig, men for dem, der er svært overvægtig , kan en operation være nødvendig for at bidrage til at nå dette mål . Både Lap-Band proceduren og gastrisk bypass operation begrænse mængden af mad en person kan spise i et enkelt møde .

Funktion


Begge gastrisk bypass-operation og Lap-Band procedure , ifølge Mayo Clinic , drastisk at reducere størrelsen på maven , som skærer ned på mængden af mad , der er fordøjet . Fordi maden ikke går ind i fordøjelsessystemet , vil en person opleve en nedgang i vægt over en lang periode . Over flere måneder , vil maven gradvist udvide til at holde mere mad , men det vil aldrig være tæt på sin tidligere størrelse .

Tidsramme


Central Dupage Hospital rapporter , at resultaterne vil blive set med både operationer , men de varierer . Den Lap-Band procedure kan hjælpe en person mister 36 til 60 procent af deres ekstra vægt i løbet af et til to år . Gastric bypass kan resultere i en person mister 60 til 80 procent af deres overskydende pounds i løbet af 12 til 18 måneder .

Effects

Gennemgår et vægttab procedure vil kunne mærkes af patienten næsten med det samme , siger WBMF Nyheder. com . En person vil lægge mærke til , hvordan deres appetit er væsentligt reducerede , og hvordan deres mave kan ikke holde så meget som det plejer. Vægt vil begynde at smelte langsomt ud af patienten og nogle af deres medicinske tilstande vil begynde at blive bedre. Overvægtige personer typisk lider af diabetes , højt blodtryk , og søvnapnø , som er en betingelse , der kan forbedre eller endog forsvinde med længerevarende vægttab .

Overvejelser

For at få en gastric bypass operation eller en Lap-Band kirurgi , en læge skal undersøge en person, for at afgøre, om de er en levedygtig kandidat . Mange enkeltpersoner kan se en af disse vægttab muligheder som løsningen på deres vægt problemer , men hårdt arbejde tilbage. En vellykket element i at tabe sig for patienter med disse operationer er at følge en streng diæt og for at få fysisk aktivitet . Operationen ender med at give dem et løft , selv om det hårde arbejde tilbage.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------