Position: sygdoms > 2 >

smart LiPo oplysninger

   Spørgsmålet om overvægt og fedme er en bekymring for mange mennesker . Dem, der lider medicinske tilstande , der forårsager dem til at være overvægtige-eller dem, der er bekymrede over problemer , såsom forhøjet blodtryk og hjerte dysfunktion-ofte søger løsninger for at afhjælpe problemet . Disse retsmidler kan kosten i naturen eller kan omfatte fysisk træning regimer . Medicinske procedurer bruges også til at løse vægtproblemer , herunder proceduren kendt som Smart Lipo

fedt i kroppen


Kroppen lagrer fedt i forskellige områder af kroppen. Fedt er nødvendigt som lagerområde for energi , der stammer fra fødevarer , men det fungerer også som polstring af organer i kroppen , og som isolering . Normal kropsfedt masse varierer , afhængigt af den enkelte kropsbygning og stofskifte . Overskydende fedt udvikler af forskellige årsager , men de psykologiske og fysiske konsekvenser ofte tvinge dem, der har overskydende fedt til at finde måder at mindske eller fjerne det , herunder invasive procedurer såsom fedtsugning og kirurgi .

Generelt Fakta


Smart Lipo er en non-invasiv procedure for at fjerne overskydende fedtvæv , der bruger laser energi . Ingen snit er forpligtet til at udføre denne procedure og derfor ikke generel anæstesi er påkrævet . Smart Lipo kan anvendes til visse områder af fedt oprustning , der er vanskelige at behandle med typiske invasive procedurer , såsom områder i ansigtet . Det er generelt udført i en ambulant funktion og restitutionstid er normalt inden for 24 timer. Ønskede resultater opnås normalt i 2:59 procedurer .

Smart Lipo Procedure


Den målrettede områder , hvor proceduren er at være fokuseret , er mærket og derefter bedøvet lokalt . Ifølge Todd K. Malan , MD , som er en kosmetisk kirurg , en laser -udledende enhed er rettet på fedtdepoter under huden overflade . Fedtcellerne begynder at bryde fra hinanden og flydende . Den flydende fedt så passerer fra kroppen gennem naturlige kropslige processer . Denne procedure kræver ikke invasive teknikker , hvorved den tid, der er nødvendig for at komme sig.

Side Effects

Anvendelsen af laser energi kan medføre hud -og væv ubehag for en 24-timers periode . Dette ubehag er rapporteret at være minimal i de fleste tilfælde og kan behandles med ikke-receptpligtige smertestillende produkter . Ifølge Toronto Kosmetiske Klinik blå mærker kan være en bivirkning af denne procedure , men vil forsvinde meget hurtigere end andre typer af fedtsugning . Hævelse er undertiden en bivirkning så godt. Kompression beklaedningsgenstande kan anbefales at støtte i helingsprocessen og reducere hævelser .

permanent

Den annoncerede påvirke af Smart Lipo procedure er ikke kun fjernelse af overskydende fedtdepoter i kroppen , men en elasticizing af kollagen i huden . Det rapporterede resultat af dette aspekt af proceduren er en forbedret toning af huden , der er beregnet til at blive permanent . Dog er ifølge Toronto Cosmetic Clinic resultaterne vil basere sig på ændringer i valg af livsstil , såsom kost og motion , medtages normalt i alle oplysninger om den Smart Lipo procedure .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------