Position: sygdoms > 2 >

synkebesvær efter operationen

   En vis grad af besvær med at synke er almindelig efter nogle typer af større kirurgiske indgreb . Kirurgiske indgreb , hvor en endotrakealtube anvendes, kan efterlade patienten med komplikationer talende og rutine synke . Enheden er indsat i patientens luftrør for at sikre, at luftvejene ikke er blokeret . Dens funktion er at styre luftveje og medicinske ventilation til rutine anæstesi , intensiv pleje og akut medicin

Typer


laryngektomi . nødsituationer hjertestop situationer , hvor anvendelse af ventilation med en maske , er enten umulig eller ineffektive , forskellige spinal operationsstuer og flere hjerteoperationer er alle forskellige typer af operationer , der kan resultere i at erhverve synke komplikationer som følge af brug af en ET rør , der er nødvendig For at udføre næsten alle større operationer .

Effekter


Virkningerne af ikke at kunne synke kan forhindre patienten fra at modtage den rette ernæring , der er nødvendig for at komme til hægterne efter en langvarig operation . I nogle tilfælde , hvor patienter ikke er i stand til at synke , er de sat på en alle flydende kost , hvor et fortykkelsesmiddel bruges til at sikre , at de ikke vil være i stand til at kvæle den ellers tyndere væsker , eller i mere alvorlige situationer, som de er sat på en påfyldningsrør .

Overvejelser


Når man har en større operation , der er målrettet mod din hals , nakke , nogle neurologiske procedurer eller dem , der trækker procedure og har brug for anvendelse af en ET tube være klar over forskellen mellem auto respons komplikationer , og komplikationer som følge af intubation . De to meget forskellige og nogle post-operative komplikationer er midlertidigt ansatte, medens dem , der stammer fra kirurgi , der påvirker din bil reaktion system , kan være mere alvorlige .

Identifikation

Et par af de åbenlyse symptomer på synkebesvær efter kirurgi kan være uhørlig tale , hæshed , muskelspasmer , synkebesvær og noget mad forhindringer . Skader på strubehovedet er ikke nødvendigvis større med en længere varighed af den kirurgiske procedure , men hvis du oplever flere lange operationer, odds skade sandsynligvis vil være større . Hvis der er en historie om en kronisk halsen lidelse eller tidligere kirurgiske procedurer , der kan have medvirkende faktorer, søge rådgivning passende branchespecifikke eller en specialist på det kraftigste anbefales

-.

-
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------