Position: sygdoms > 2 >

toenail kirurgi & infektion

   Der er to primære årsager til toenail infektioner-svampeinfektioner og infektioner , der skyldes nedgroede tånegle . Fungal toenail infektioner er typisk behandles med topikale eller oral anti-svampe og antibakterielle medicin og ikke kræver operation . Nedgroede tånegle kan forårsage ekstrem smerte og ubehag for patienten . Denne tilstand kan gøre det svært at gå , og hvis venstre ubehandlet , kan det toenail blive betændte og inficerede . En af de mest effektive behandlinger for nedgroede tånegle er toenail operation for at fjerne den irriterende del af neglen .

Du skal bruge:
Kors træningsmaskine

Årsager


nedgroede tånegle kan være forårsaget af trimme tånegle forkert , fra at bære sko , der er for stramme , eller at don ' . t passer ordentligt , fra at rive neglene i hjørnerne eller fra traumer til tæerne . Visse medicinske tilstande og fedme kan også forårsage nedgroede tånegle . Når den toenail vokser ind i laterale neglen rille , kan området blive betændte resulterer i dræning og infektion .

Alder


Mennesker i 20'erne og 30'erne er mest almindeligt plaget af nedgroede tånegle , formentlig fordi de er mest sandsynligt, at tætsiddende eller dårlig montering kjole sko i længere perioder af gangen. Teenagere er den næstmest almindelige syge som følge af uretmæssigt klippede tånegle .

Faser


nedgroede tånegle er kategoriseret efter tre faser . Fase 1 er karakteriseret ved let hævelse og betændelse på stedet . Trin 2 er kendetegnet ved intensivering af hævelse og inflammation og ledsaget af dræning og infektion . Stage 3 er præget af en forstørrelse af alle symptomer sammen med tilstedeværelsen af granularized væv og en stigning i muskelmasse på infektionsstedet .

Kirurgi

Etape 1 nedgroede tånegle er oftest behandles med varm opsuger og antibiotikabehandling . I fase 2 og 3 nedgroede tånegle kræver typisk en kirurgisk procedure kaldet lateral søm avulsion at fjerne den del af toenail der er årsag til ubehag og infektion . En procedure, der kaldes elektrokauterisation ablation ofte udføres for at forhindre indgroede del af neglen fra den voksende tilbage . Når den kirurgiske procedure er fuldstændig en antibiotisk salve typisk anvendes, og området er klædt med en gaze indpakning .

Post-Surgical Care

Når afladet, patienterne normalt instrueres i at behandle det berørte område dagligt med en antibiotisk salve . Over -the-counter smertestillende medicin såsom acetaminophen eller ibuprofen kan anbefales at kontrollere smerter . Det berørte område skal rengøres dagligt med rent , varmt vand , indtil den er helt helet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------