Position: sygdoms > 2 >

typer af plastikoperationer

   Menneskeheden har altid forsøgt at forbedre på naturen , og vores fysiske fremtoning er ingen undtagelse . Body ombygninger og forandringer spænder fra simple gør- det-selv tricks , såsom farve dit hår og slankekure , til mere invasive procedurer såsom fedtsugning og plastikkirurgi . Popularitet og tilgængelighed af plastikkirurgi vokser hurtigt i henhold til American Society for Æstetiske Plastikkirurgi , og der er nogle procedurer, der er førende pakken

Brystforstørrelse


En af de mest almindelige plastikkirurgi procedurer gjort i dag, er brystforstørrelse. Brystimplantater er brugt til at øge størrelse og form af brystet og er generelt gøres for at forbedre dit billede . Implantaterne selv indeholde enten saltvand eller silikone , med silikone dem er dyrere . Denne procedure er ikke blot begrænset til implantater , men også omfatter bryst elevatorer og brystrekonstruktion , som i tilfælde af mastektomi patienter .

Fedtsugning


Når slankekure og motion er ikke nok , hundreder af tusinder af mænd og kvinder gennemgår fedtsugning , en procedure for at fjerne uønskede og vedvarende lommer af fedt på kroppen . De mest populære behandlede områder er normalt mave , lår og balder , men hurtig fremskridt i fedtsugning teknologi har åbnet op mere områder for den procedure , såsom små områder af fedt omkring ansigtet og ankler .

Rhinoplasty


Denne ildevarslende og temmelig brutale klingende navn henviser blot til hvad der er almindeligt kendt som en ' næse job . » Rhinoplasty kirurgisk ændrer formen på næsen , for enten æstetiske eller medicinske årsager , såsom genopbygning af nasal passager til at forbedre vejrtrækning . Lægges stor vægt på at sikre , at en ordentlig leder resultat er opnået , da ikke alle næse figurer arbejde for alle ansigtsformer . Afhængig af patienten, kan en hage operation være gavnligt for at opnå en harmonisk balance mellem de ansigtstræk .

Øjenlågskirurgi

virkningerne af befolkningens aldring kan tage sit præg på hele vores organer, og det lader til at ingen del er immun . Dette omfatter områderne omkring øjnene . Huden begynder at hænge , eller hænge , oftentimes gøre vores øjenlåg tungere , hvilket giver en træt udseende og eventuelt sløring vision . Dette løs hud kan fjernes operativt , hvilket gør patienten ser ikke kun yngre , men også at give ham et bedre syn på verden !

Fedtsugning

Kongen af alle plastikoperationer , og elsket af berømtheder og starlets verden over , at Fedtsugning er en af de fem plastikkirurgi procedurer udføres . Også kendt som abdominalplastik , denne procedure reducerer fremkomsten af en fremspringende mave og løs hud , som regel forbundet med graviditet eller overvægt, når musklerne i maven har svækket . Restitutionstid er normalt omkring tre uger , så planen i overensstemmelse hermed for bikini sæson !
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------