Position: sygdoms > 2 >

visdomstænder fjernes efter operationen komplikationer

   I de fleste tilfælde , er selve udvindingen af visdomstænder generelt smertefri tak til Novocaine injektioner eller anæstesi . Opsvinget er dog processen fra udvinding er ofte ganske smertefuld . Flere komplikationer kan opstå mens overvinde fra udvinding derhjemme , hvoraf nogle kan forhindres

Tør Socket


En af den første komplikationer en tandlæge fortæller sine patienter at være opmærksom på , er tør stik . Tør stik opstår , når en blodprop ikke form i den tomme sokkel ordentligt . I de fleste tilfælde er det forårsaget af patienten ryge-, spytte , drikke med en halm eller andet , som ændrer trykket inde i munden . Når tør socket opstår , vil patienten opleve ekstrem smerte på grund af knoglen foring af tanden bliver betændte som blodprop blev fjernet . Tør stik medfører en kraftig og pludselig stigning i smerte omkring 2 til 5 dage efter ekstraktion af tænder, og tager ca 2 uger til at helbrede .

Sinus Problemer


En anden komplikation tandlaegerne fortælle deres patienter om risiko er der til problemer med bihulerne. Sinus problemer kan opstå med udvindingen af de øverste visdomstænder , der har rødder , der ligger meget tæt på , eller i det maksillære sinus . Hvis et hul er tilbage i sinus efter ekstraktion af tanden og rødder , det øger sandsynligheden for, at bakterierne vil komme ind i sinus . Hvis dette sker , er det sandsynligt, at bakterier kan forebygge healing og komme ind i sinus . Antibiotika ordineret til at behandle de inficerede sinus , men ofte er forgæves , at kræve et andet kirurgi til at dræne sinus . Andre gange kan knoglefragmenter gøre deres vej ind i sinus -området . Disse fragmenter er ofte skyllet ud af sinus med saltopløsning.

Infektion


Under retableringen , er det vigtigt at holde munden ren , da det er grobund for bakterier . Brug mild mundskyllemiddel eller skylle munden med saltvand er to nemme måder at forebygge infektioner forårsaget af bakterier invaderer den åbne stikkontakter . Flere tegn peger på infektion , herunder feber over 100 grader , blødning starter igen efter 48 timer , ekstrem hævelse , intens smerte , og en konstant dårlig smag i munden .

nerveskader

Fordi der er så mange nerver i den nederste del af munden , kan nervebeskadigelse være en skadelig komplikation . Nogle patienter bliver følelsesløse eller opleve en prikkende fornemmelse i deres underlæbe , hage og tunge . I de fleste tilfælde følelsesløshed eller snurren går væk inden for tre måneder , mens det i andre tilfælde den normale følelse aldrig vender tilbage . Nerveskader generelt opstår , når en nerve er traumatiseret af at blive knust eller helt skæres . Anæstesi og Novocaine vil medføre nogle følelsesløshed , men hvis den forbliver længere end en dag eller to , kunne det være et tegn på nerveskader .

Sequestration

Udvindingen af visdomstænder i de fleste tilfælde , kræver, at knoglen foring , der omgiver tanden skal udvides , og nogle gange brudt at frigive tand . Disse frakturer generelt heler hurtigt og korrekt på deres egne , men nogle gange er de ikke give anledning til bekymring for patienten . Hvis knoglebrud bliver angrebet af bakterier , kan benet fragmenter mister blodforsyning og bliver dødt væv . Kroppen ikke genkender dødt væv og naturligt skubber dem fra healing tandkødet i en proces, der kaldes binding . Selv om binding kan være smertefuldt , det er en ret almindelig komplikation , at kirurgen hurtigt kan løse.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------