Position: sygdoms > 2 >

alternativ til lumbal fusion

   Ifølge Spineuniverse. com , er der 65 millioner amerikanere , der lider af lændesmerter hvert år . Mens et flertal af mennesker kan lindre smerte gennem nonsurgical metoder , kan mere alvorlige tilfælde kræver operation . Spinal fusion er en fælles operation , som udføres på flere end 200. 000 mennesker hvert år . Under proceduren er to eller flere ryghvirvler slået sammen for at bidrage til at styrke ryggen og afhjælpe rygsmerter . Men , lumbal fusion er ikke den eneste metode til at lindre kroniske rygsmerter , og det er vigtigt at overveje alle andre muligheder , før en lumbal fusion er udført.

Kunstig Diske


Kunstige diske er en alternativ til spinal fusion kirurgi . De berørte disken er fjernet og erstattet af en sund kunstig disk . I modsætning til spinal fusion operation, vil proceduren ikke hæmmer bevægelse af rygsøjlen .

Kunstig disk kirurgi menes at have flere fordele ved at spinal fusion kirurgi . Først, da rygsøjlen bevægelse bevares efter operationen , nogle læger mener, at det mindsker risikoen for andre ryghvirvler fra nedslidning tidligt . Hertil kommer , er kunstig disk kirurgi menes at opnå bedre smertelindring end lumbal fusion .

Men der er potentielle risici forbundet med kunstige disk kirurgi . Flere sager er blevet rapporteret , hvor det implanterede disken gled ud af stedet , hvilket akut kirurgi til at fastsætte komplikation . Der kan også være andre komplikationer , der ofte er forbundet med kirurgiske procedurer gerne indsnit problemer , infektion , allergiske reaktioner til implantatet , eller lammelser .

Intradiskal Elektrotermisk Koagulation ( IDET )


IDET er et andet alternativ til spinal fusion kirurgi . Under denne procedure , er en nål indsættes i lænden , som sender varme til den ydre del af diskplads . Mens lægerne ikke har en konkret grund til, at denne procedure virker , de fleste tror får varmen kollagen fibre at blive tykkere , som derefter forårsager tårer og revner i ryghvirvlerne at forsegle .

Desværre har denne procedure ikke vist signifikant fordel mennesker, der lider af svær disk degeneration . Og fordi IDET har ringe bevis for sin effektivitet , de fleste forsikringsselskaber ikke længere dække i proceduren.

Posterior dynamisk stabilisering


Posterior dynamisk stabilisering er en procedure, hvor en medicinsk anordning er brugt til at reducere presset fra rygsøjlen disken . Ifølge Dr. McAfee fra ryg-health. com , effekten af denne procedure fungerer på samme måde som en bandage arbejder for at fjerne presset fra en skadet knæ eller ankel . Derfor, at målet om bagre dynamisk stabilisering er at frigøre pres for rygsøjlen , så det kan ordentligt helbrede og mindske smerter . Imidlertid er denne procedure stadig udvikler sig, så effektiviteten og de potentielle risici forbundet med det , er ubestemt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------