Position: sygdoms > 2 >

bivirkninger efter tubal vending

   Når det kommer til en mere permanent form for prævention , mange kvinder vælger tubar ligatur , en operation, der involverer at skære eller klippe æggelederne for at stoppe æg fra afleveringer og få befrugtet . Det anslås, at så mange som en fjerdedel af de kvinder, der har denne procedure ender beklager deres beslutning og overveje en tubal ligering vending . Tubal ligatur vending kirurgi er ikke noget, man bør foretage let , og indebærer bivirkninger , der skal have så meget tanker og overvejelser som de oprindelige tubal ligering kirurgi .

Post-kirurgiske komplikationer


Som med enhver form for større operation , komplikationer er altid en mulighed, og en æggelederne ligatur vending er ingen undtagelse . Selv ualmindeligt , omfatter bivirkninger blødning , infektion og skader på nærliggende organer som tarm eller blære . Desuden kræver operationen anæstesi , som også har en række potentielle bivirkninger .

urinvejsinfektion


Du har en højere risiko for at få urinvejsinfektioner som følge af en tubar ligatur vending , end du ville uden operationen . Urinvejsinfektioner kan forårsage smerte og høj feber , som hvis de blev efterladt ubehandlet kan udvikle sig til en mere invaliderende nyre -infektion .

graviditet uden for livmoderen


Omkring én ud af 100 kvinder vil opleve en graviditet uden for livmoderen i løbet af deres levetid . Oddsene stigningen for de kvinder, der har haft en æggeleder ligatur kirurgi , og det skønnes, at en kvindes risiko øges til næsten fem ud af 100 .

laparoskopisk kirurgi Side Effects

Selv en mindre invasiv laparoskopisk kirurgisk teknik er mere almindeligt Det er ikke uden egen bivirkninger . De mest almindelige komplikation med laparoskopisk kirurgi er betændelse på operationsstedet . Heldigvis er risikoen for anæstesi komplikationer reduceret siden operationen tager mindre tid og bruger lokale anæstesi .

Formindsket chance for undfangelse Succes

Det anslås, at mellem 60 og 80 procent af tubar ligatur tilbageførsler har succes i ledende til undfangelse . Selv om disse satser er fortsat højere end andre fertilitet muligheder, såsom in vitro befrugtning , beklagelse er en fælles " følelsesmæssig bivirkning " udtrykte blandt kvinder , der har gennemgået denne operation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------