Position: sygdoms > 2 >

brystforstørrelse smerter

   Brystforstørrelse operationer er vokset i popularitet gennem årene . Nye teknikker og implantater bliver udviklet for at hjælpe med at minimere smerter og ubehag hos patienten , men det er vigtigt at forstå det ubehag man vil gå igennem under operationen og de potentielle smerter forårsaget af komplikationer under og efter operationen

Du skal bruge:
Ice pack .
Udskiftning forbindinger og gaze trædepuder .
Over-the- counter aktuelle antibiotisk salve .

Trauma til Body


Efter operationen kvinder vil opleve hævelser og nogle gange blå mærker . Smerten er som regel kontrolleres med medicin hos din læge . Du vil føle ubehag for de første par dage , men bør ikke opleve ekstrem smerte . Hvis du bemærker noget usædvanligt lave en aftale med din læge straks .

Træthed


De fleste patienter vil opleve ømhed i de første par dage , op til en uge . Kroppen har været igennem en masse med operation, og det er meget normalt for patienten at føle sig meget træt de første par dage efter operationen . Prøv at holde flytninger til et minimum, og har nogen der kan hjælpe dig med daglige opgaver for de første par dage , hvis muligt .

Infektion


Infektion efter operation kan ikke kun give smerter på det sted, de indsnit , men kan også producere feber og afhængig af hvilken type infektion , kan være fatal . Det er vigtigt at tage sig af snit i henhold til lægens anvisninger . Hvis du føler dig febrilsk , se rødme eller udledning på dine bryster , se en læge med det samme . Hvis en infektion opstår, vil implantatet skal fjernes , før infektionen rydder , som kan tage måneder , derefter en anden operation vil være behov for at udskifte implantatet .

kapselskrumpning

kapselskrumpning opstår , når arvæv bygger omkring implantatet . Dette sker som det organ, forsøger at forsvare sig selv igen fremmedlegemer placeret inde . Den arvæv i sig selv er ikke om , men hvis det danner til det punkt , at det er klemme implantatet , kan det medføre alvorlige smerter og komplikationer , som f. eks forårsager implantatet til at sprænges . Symptomer på kapselskrumpning er smerter i brysterne , hærdning af bryster og ekstrem asymmetri af brysterne forårsaget af arvæv .

Følsomhed

Det kan tage flere måneder for at hævelsen til at gå ned til den endelige størrelse og bryster vil være ekstremt følsom . I løbet af denne tid , er det vigtigt at undgå skade på brystet . Ingen anstrengende aktiviteter eller tunge løft bør ske og motion bør begrænses . Det anbefales kraftigt, at patienterne undgår fysisk kontakt med bryster til at fremskynde inddrivelsen , og undgå skader , der kan resultere i et andet operation for korrektion .

Selvbillede

Selvom der findes forskellige typer af fysiske smerter forbundet med bryst augmentation , er det vigtigt at tage fat på mentale kvaler , der kan gå sammen med kirurgi . Nogle gange kundens forventninger er meget høje , og de er ikke tilfredse med slutresultatet . De tror måske, at de har valgt den forkerte størrelse , enten for stort eller ikke stort nok . De tror måske, at deres bryster ikke er symmetrisk eller simpelthen ikke ser ud som de ønskede. Hvorom alting er , kan være, psykisk belastning er stor . Det er vigtigt at være realistisk med forventninger og sørg for kirurgi er udført af de rigtige årsager .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------