Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan genoprette fra brystreduktion

   Reduktion mammaplasty er den medicinske betegnelse for brystreduktion , en procedure , der fjerner nogle af de kirtler og fedtvæv af bryster . Brystreduktion betragtes som en kosmetisk procedure , men i mange tilfælde er udført for at lindre rygsmerter oplever kvinder med store bryster . Nyttiggørelse fra en brystreduktion kan tage så længe som tre måneder
1 .
Hvil i sengen i en til to dage efter din brystreduktion at tilbagesøge den anæstesi og selve proceduren . Nogle kvinder kan være indlagt en brystreduktion , mens andre kan have kirurgi som en ambulant . Uanset om du er på hospitalet eller i hjemmet , resten er nøglen i de tidligste faser post-kirurgi .
2 .
Rejs dig op og gå inden for et par dage efter din operation for at reducere risikoen for blodpropper , hedder American Society of Plastic Surgeons ( ASPS ) . Dine bryster vil blive forbinding på dette tidspunkt , men det bør ikke forhindre dig i at nogle nemme at gå .

3 .
tage medicin for at lindre smerter, du føler . Din læge kan give dig en recept smertestillende umiddelbart efter operationen , men inden for en uge , kan en over -the-counter smertestillende såsom acetaminophen eller ibuprofen være tilstrækkeligt .
4 .
Wear en robust støtte bh til støtte i dit bryst reduktion opsving . Du vil have fået en bh på hospitalet , bære den i mindst tre uger efter operationen . BH'en med til at støtte brysterne , som vil blive hævet , forslået og smertefulde, hvis stødte ved et uheld . Undgå at tilføje til den smerte og tryk ved kun iført blød-cup bh'er for en måned efter operationen ( ingen bøjle ) .
5 .

Begræns dit fysiske aktiviteter , når du er hjemme og har det bedre. Kvinder, der har haft brystreduktion og ikke har fysisk krævende job kan være i stand til at vende tilbage til arbejde to til tre uger efter operationen , efter University of Rochester Medical Center . Tunge løft , og som udøver og andre energisk fysisk aktivitet bør begrænses til de første fire uger efter operationen .
6 .
Skema opfølgeren aftaler med din læge til at vurdere dine fremskridt . Sting er normalt fjernes syv dage efter brystreduktion . Opfølgning udnævnelser efter fire uger , tre måneder og seks måneder, kan bruges til at drøfte eventuelle bekymringer omkring tilbagevenden fornemmelse i brysterne , formen på brysterne og din samlede opsving .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------