Position: sygdoms > 2 >

om brystreduktion

   Brystreduktion eller reduktion mammaplasty , er en kirurgisk procedure , der anvendes til at lindre patienter fra smerter forbundet med tunge bryster . Dette opnås ved at fjerne overskydende fedt , kirtelvæv og hud til at skabe en størrelse og form , at bedst passer til patientens krop

Fordele


brystreduktion kan reducere de følelsesmæssige og fysiske komplikationer forbundet med at have store bryster . For eksempel gøre store bryster fysisk aktivitet , såsom løb eller dans , meget udfordrende og smertefuld . Det kan også føre til nakke , ryg og skulder smerter forbundet med overvægt . På et følelsesmæssigt plan , kan brystreduktion afhjælpe mange af de selvværd og selv bevidsthed følelser forbundet med store , hængende bryster .

Høring


Forud for træffer beslutningen om at have bryst kirurgi , skal en række faktorer overvejes, herunder dine forventninger til kirurgi og fysiske velvære at tolerere invasionsevne af kirurgi . Hertil kommer , er det vigtigt, at du diskuterer dine forventninger med din kirurg , så som din foretrukne kop størrelse .

Forberedelse


Forud for kirurgi , er det vigtigt at følge præoperativ undersøgelse instruktioner . Disse procedurer kan omfatte at få lab eller medicinsk evalueringer under medikamenter såsom et antibiotikum , få en mammografi og undgå visse former for medicin , såsom aspirin eller anti-inflammatoriske lægemidler . Hertil kommer, at hvis du er ryger , er det vigtigt at stoppe med at ryge før operationen for at sikre, at du hele ordentligt . Endelig skal du sørge sørge for at få hjælp til flere dage efter operationen for at sikre en korrekt bistand med dag til dag opgaver er til rådighed.

Teknikker

Der er en række teknikker , der anvendes af kirurger , og teknik udvælgelse afhænger af størrelse, form , graden af reduktion og ardannelse forventninger til den enkelte patient. Den Vise mønster er den mest almindelige metode til brystreduktion , der er kendetegnet ved sin anker-form snit . Den LeJour teknik er kendetegnet ved en mangel på horisontal incision og bliver ofte omtalt som en slikkepind snit .

Recovery

Efter operationen , bandager og sting vil blive brugt til at lukke snittet områder . Desuden kan et sår afløb skal bruges til at fjerne overskydende væske eller blod , der kan indsamle efter operationen . Desuden mens hver kirurg har forskellige instruktioner , den generelle vejledning er at minimere tunge løft , undgå at bære bh'er med under ledninger og afholde sig fra fysisk aktivitet , indtil de blå mærker og hævelse aftager .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------