Position: sygdoms > 2 >

aortaklappen udskiftning procedurer

   Aortaklappen udskiftning er en kirurgisk procedure , der anvendes til at reparere farlige funktionsfejl i hjertet største ventil . Den mest almindelige årsag til aorta udskiftning i USA er stenose , eller svigt af ventilen til at åbne eller lukke ordentligt . Teknikker til ventil kirurgi omfatter mekanisk udskiftning , biologiske erstatning og en nyere teknik kaldet Ross proceduren

bestemmelse af egnethed til behandling

Du er en potentiel kandidat til aortaklappen udskiftning , hvis du har stenose , eller hvis en forkert tætning i det lukkede aortaklappen tillader blodet at løbe tilbage i hjertet . Begge disse betingelser kan føre til overdreven belastning på hjertet , og hvis venstre ubehandlet kan resultere i hjertesvigt eller hjertestop . Hvis du er fysisk i stand til at modstå de belastninger af kirurgi , ventil udskiftning er den foretrukne metode til behandling .

Mekanisk erstatning

Den særlige type udskiftning kirurgi er valgt , vil afhænge af oplysninger om din tilstand og præference for dit kardiolog ( hjerte specialist ) og hjerte- kirurg . Hvis holdbarheden af udskiftning ventilen er den største bekymring , kan du gennemgå mekanisk udskiftning . I denne procedure , vil din kirurg fjerne dine beskadigede aortaklappen og erstatte det med en menneskeskabt erstatning . Mange typer af mekaniske udskiftninger eksisterer, og de er indført i en række forskellige måder , men deres overordnede funktion er stort set den samme . Vigtigst er det, de ikke slidt over et menneske livet , så vil du kun have til at modtage en enkelt udskiftning ventil .

Den hyppigste farligste bivirkning ved mekanisk udskiftning er dannelsen af blodpropper på overfladen af ventilen . For at undgå denne mulighed , vil du normalt tage en blodprøve tyndere såsom warfarin ( Coumadin ) for resten af dit liv . Selv med denne behandling , vil din risiko for slagtilfælde stiger.

Biologisk erstatning

Biologiske ventil udskiftning kommer med en meget lavere risiko for blodprop komplikationer , men de er også langt mindre holdbare . Hvis du gennemgå denne form for behandling , vil din kirurg erstatte din ødelagte aortaklappen med en ventil fra en gris eller ko --- kaldet en xenograft --- eller fra et menneske donor . På grund af faktorer , herunder pres på disse biologiske udskiftninger af kraftig strøm af blod til aorta , er deres effektive levetid begrænset . Hvis du modtager en biologisk udskiftning fortid i en alder af 40 , det vil typisk sidste 15 år eller deromkring uden at miste funktionen . Hvis du er yngre , vil ventilen nedbrydes i et hurtigere tempo .

Den Ross Procedure

Hvis du er 50 eller yngre , kan du blive en kandidat til en nyere udskiftning teknik kaldet Ross procedure . I denne metode , er din fejl aortaklappen erstattes med dine egne pulmonal ventil , der styrer blodgennemstrømningen til lungerne . Som en sekundær procedure , er din pulmonal ventil erstattes med et andet pulmonal ventil fra et menneske donor . Over tid vokser din aorta udskiftning i styrke , og proceduren kan være en langsigtet løsning . I omkring 10 procent af tilfældene forekommer lækage som en sideeffekt i den reparerede aortaklappen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------