Position: sygdoms > 2 >

de sundhedsmæssige risici ved brystimplantater

   Brystimplantater er en meget efterspurgt kosmetisk-kirurgi procedure , og kvinder så unge som 16 har været kendt for at få brystimplantater . Selv om formålet med dem er ofte rent æstetisk , at få implantater er en alvorlig kirurgisk procedure , der kommer med flere sundhedsmæssige risici

Tab af Sensation


Ifølge Dr. Hilda Hutcherson , klinisk professor i obstetrik og gynækologi ved Columbia University i New York , 10 til 18 procent af kvinder, der har haft brystimplantater kirurgi stadig føler ingen følelse i brystvorten området fem år efter deres operation . Dette kan påvirke ens sexliv negativt , og der er ingen måde at returnere fornemmelse, når det er gået tabt .

brystsmerter


Der er uundgåeligt smerte de første par uger efter bryst-implantat kirurgi , men nogle patienter fortsætter med at opleve smerter lige fra lejlighedsvis , mildt ubehag til vedvarende skarp smerte i brystet .

yderligere kirurgi


Kirurgi er noget de fleste mennesker undgå , hvis det ikke er nødvendigt , fordi tingene altid kan gå galt , herunder infektion , overdreven blodtab og chok . Men når det kommer få brystimplantater , behovet for efterfølgende kirurgi er uundgåelig , ifølge den amerikanske Food and Drug Administration . Brystimplantater er ikke skabt til at vare evigt , og dem der har dem, vil typisk opleve en migration , brud eller ardannelse , som vil nødvendiggøre en yderligere operationer for at rette problemet.

Brud og Migration

Når saltvand fyldt implantater tåre eller brud , de deflatere og skal fjernes gennem en anden operation . Silikoneimplantater , at brud ikke bare punktere , og nogle gange kan det være svært at sige , at de er utætte . På grund af dette, . dem, der har silikoneimplantater opfordres til at få en MR-scanning mindst en gang hvert tredje år Utætte silikoneimplantater kan forårsage hærdning af brystvæv , hævelse , smerte og brændende .

Desuden kan silikone implantater migrere til andre dele af brystet , hvilket resulterer i en attraktiv udseende, som minimum , og på det mest , at en operation rette migration problemet .

Ardannelse

kapselskrumpning , også kendt som hærdning af vævet omkring et implantat , er blevet nævnt af FDA som en kendt risiko for brystimplantater kirurgi . Denne arrede væv kan resultere i dem med implantater ikke at kunne producere mælk nok til at amme , og det kan nedsætte virkningen af mammografi og bryst-helbredsundersøgelser . Der har været dokumenterede tilfælde af kræft brystkræft gå upåagtet på grund af brystimplantater .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------