Position: sygdoms > 2 >

fedtsugning komplikationer

   Fedtsugning har vist sig som en af de mest populære former for kosmetisk kirurgi i de seneste år , med næsten 325. 000 mennesker får fedtsugning alene i 2004 , i henhold til American Society of Plastic Surgeons og bliver stadig mere udbredt . Proceduren er forholdsvis enkel , der indebærer fjernelse af fedtvævet under huden . Mens mange føler, at kosmetisk kirurgi er blevet en rutinemæssig procedure , komplikationer af fedtsugning er helt sikkert noget at være opmærksom på

Betydning


På grund af det store antal mennesker, der har gjort fedtsugning eller overvejer den procedure, er det vigtigt at forstå betydningen af indgrebet . Ifølge The New York Times , som flere mennesker får kosmetiske procedurer vil antallet af sager med komplikationer stige. Ordentlig pleje er nødvendig for at undgå komplikationer eller bivirkninger , både før , under og efter indgrebet .

Typer


Der synes at være to hovedtyper af komplikationer , dem, der opstår i løbet af fedtsugning , og dem, der kan ske bagefter , bestemmer docshop . com . De vigtigste risici for en patient under operationen indebærer allergiske reaktioner på anæstesi eller recepter og skader på nerver eller organer , som fedtet bliver udvundet . Efter den umiddelbare procedure er afsluttet , kan risici omfatter udvikling af en infektion , der har en overskydende tab af væske , der blodpropper og forlænge den tid , det tager for helingsprocessen .

Identifikation


Mens der på de operationelle bord, vil du være under bedøvelse , så det vil være svært for en person til at identificere de komplikationer , men i løbet af genopretning proces, det er lettere at gøre . Ifølge docshop. com , hvis din sårområdet har overskydende blod , pus eller nogen tegn på en infektion , bør du omgående søge læge . Andre potentielle advarselstegn omfatter svimmelhed , mærke den knoldede eller ulige udseende af huden , og hvis det område , hvor fedtet er fjernet ser ud til at blive misfarvet . Interne problemer er ekstremt vanskeligt for en person at lægge mærke til på egen hånd , så at have en god læge vil hjælpe med en potentiel komplikation i dette område .

Forebyggelse /Solution

Nøglen til at minimere risikoen for komplikationer efter en fedtsugning Proceduren er at følge lægens anvisninger helt bogstaveligt , anbefaler Mayo Clinic . Uanset om det er den mængde tid til at hvile , hvad recepter til at tage og hvordan man kan klæde dine sår , alle disse ting er vigtige for et godt resultat . For at minimere risikoen på operationsbordet , skal du vælge en læge , der er professionel og har omfattende erfaring til at mindske risikoen for eventuelle skader eller komplikationer.

Overvejelser

På trods af rapporter i medierne af komplikationer relateret til en række forskellige plastikoperationer , de komplikationer fra dem er ikke så udbredt som nogle måske tror . Medicinsk teknologi er avanceret støt i løbet af de seneste ti år , hvilket begrænser muligheden for risici for patienten . Ifølge Mayo Clinic , mange af de bekymringer , som folk har , kan løses ved , hvordan deres omsorg for sig selv og deres krop bagefter , som kan hjælpe dem opnå deres ønskede mål.
Hold din krop ren og sund kan gå en lang vej at bekæmpe enhver potentiel medicinsk komplikation i forbindelse med din fedtsugning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------