Position: sygdoms > 2 >

former for skoliose

   Skoliose er defineret som en unormal krumning af rygsøjlen , fra midten til sidelæns . Afhængig af de ressourcer , som du er perusing , kan der være en forskel i antallet af skoliose nævnte typer . Forskellene ligger i, at nogle ressourcer bryder de vigtigste typer i sub-typer inden kategorier, mens andre ikke gør

De to vigtigste typer


De to hovedtyper af skoliose er funktionelle skoliose og strukturelle skoliose . I funktionelle skoliose , er kurven forårsaget af et problem , der ikke indebærer ryggen ( som f. eks ben med forskellige længder , eller smerte-induceret muskelkramper forårsager en at læne til den ene side ) . I de øvrige hovedtypen , strukturelle skoliose kurven ikke er fleksible og vil ikke bare gå væk ved at ændre holdninger .

De to typer af funktionelle Skoliose


Den første type af funktionelle skoliose , neuromuskulære skoliose , er forårsaget af problemer , såsom muskel kontrol eller muskelsvaghed eller lammelser som følge af en sygdom ( som f. eks cerebral parese , muskelsvind , ryg difida eller polio ) . Med andre ord , udvikler det hos personer med andre typer af lidelser . Den anden type af funktionelle skoliose , degenerative skoliose , forekommer oftest hos ældre mennesker og er forårsaget af ændringer i rygsøjlen på grund af gigt .

typer strukturelle Skoliose


Den første type af strukturel scoliose er medfødt skoliose , som er skoliose , der er til stede ved fødslen . Det er skoliose , der er grund til dannelsen af rygsøjlen ben ( ryghvirvler ) eller sintret ribben under udvikling i livmoderen . Den anden type er idiopatisk skoliose , der er skoliose årsager ukendte , og som vises i en rygrad , der tidligere var straight . Firs procent af børn med strukturelle skoliose har idiopatisk skoliose

Typer af Idiopatisk Skoliose

De tre typer af idiopatisk skoliose er: . infantile skoliose , eller dem , der vises til børn under tre år gammel ; juvenil skoliose , eller dem , der vises i børn tre til 10- år gammel , og unge skoliose , eller dem , der vises i børn over 10- år gammel . Der er meget lidt man kan gøre ved nogle af de typer strukturelle skoliose og eventuelle , afhænger det i høj grad af vinklen på kurven .

Skoliose Behandling Per Curve Type

Hvis kurven for den skoliose er mindre end 10 grader , er det ikke betragtes som unormal . Hvis det er 10 til 25 grader , er det mildt , og kun har brug for overvågning . Hvis det er 25 til 40 grader , det er moderat og en bandage kan hjælpe , men vil stadig være behov for overvågning . Kirurgi kan være nødvendig , hvis kurven er mere end 45 grader , men så kan det kun hjælpe fra at kurven værre . Ud over kurven , er en anden betragtes som faktor årrække med vækst tilbage i en person , hvor den yngre person, større chancer for at korrigere skoliose .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------