Position: sygdoms > 2 >

historien om hjertet transplantationer

   Heart transplantation gik fra udvikling af hjertekirurgi samt succes for andre organtransplantationer . De patienter, der gennemgik den første hjertetransplantationer havde en høj dødelighed , men udviklingen af en bedre medicin for at forhindre afstødning ført til hjerte transplantation bliver en acceptabel form for behandling . Behovet for donor hjerter har inspireret opfindelsen og brugen af kunstig hjerter til transplantation

udvikling af hjertekirurgi


hjerteoperation udviklet under Anden Verdenskrig, da Dwight Harken , en hær kirurg , skabt en metode til at fjerne granatsplinter fra hjerter sårede soldater . Hans metode ikke indebærer at standse hjertet , men hans succes inspirerede andre former for mindre hjertekirurgi . Mere komplekse problemer med hjertet kræves stop i hjertet, men en person kunne leve i fire minutter uden blod pumpe gennem hans årer . Bill Bigelow , en læge ved University of Minnesota , kom op med idéen om at køle kroppen, hvilket ville give kirurgerne et vindue på 10 minutter , hvor patienten kunne overleve uden hjerte pumpe blod. Dette gav den første åben hjerteoperation i 1952 . Den succes, at kirurgi stimuleres yderligere fremskridt i hjertekirurgi .

den første hjertetransplantation Transplantation


Det første hjerte transplantationer fulgte efter såvel udviklingen af hjertekirurgi og den første succesfulde nyretransplantation i 1963 . Den første hjertetransplantation , som anvendte et hjerte fra en chimpanse , opstod i 1964 , men blev en fiasko . Christian Barnard , en hjerte- kirurg i Cape Town , Sydafrika , udførte den første hjertetransplantation fra et menneskeligt donor i 1967 . Sin patient døde 18 dage efter operationen , fordi hans krop afviste transplantationen .

Problemer


Barnard og andre læger fortsatte med at forsøge hjerte transplantation , men afvisning og infektion udholdende deres indsats . Ifølge Lawrence Cohn , 99 hjerte transplantationer fandt sted i årene efter Barnard 's første forsøg , men de vanskeligheder og høje dødelighed overtalt de fleste til at opgive denne praksis . Desuden offentlig frygt opstod i 1960'erne , hvordan donororganer , herunder hjerte , ville være opnået, den bekymring var , at ofre for ulykker , der var organdonorer ville have deres døde skyndte langs

genopblussen af hjertetransplantationer

Den udvikling. af ciclosporin , et lægemiddel fremstillet af en norsk svamp med immunsupprimerende egenskaber , førte til en genopblussen af hjerte transplantationer i 1980'erne . Ciclosporin forhindrede kroppen fra afvisning af organtransplantationer uden helt at ødelægge immunsystemet . Dette førte til en brat fald i dødeligheden som læger havde mere kontrol over infektion, mens de også være i stand til at forhindre afstødning .

The Invention of Artificial Hearts

Den mulig anvendelse af donor hjerter har været en bekymring, fordi hjertetransplantation begyndte , og så forskere har undersøgt muligheden for at transplantere kunstige hjerter . En amerikansk , Denton Cooley , første transplanterede en kunstig hjerte lavet af plastik til en patient venter på en donor hjerte i 1969 . Det kunstige hjerte arbejdede de tre dage patienten måtte vente , men viste tegn på svigt af den tid, det blev erstattet . Robert Jarvik , ved University of Utah , førte et team i udviklingen af en kunstig hjerte til permanent brug . Jarvik team transplanteret deres enhed til en patient i 1982 , boede han i fire måneder . Resultaterne opfordrede andre til at forfølge opfindelsen af kunstige hjerter , mens Jarvik fortsatte med at revidere sit design . Den største bedrift i brugen af kunstige hjerter kom i 2000 , da Jarvik seneste design blev transplanteret ind i en 61- årig patient . At patienten levede i syv år med den kunstige hjerte , motiverende yderligere forskning i og udvikling af kunstig hjerter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------