Position: sygdoms > 2 >

historien om kroppen sculpting

   Kropsformning , eller et organ skulptur , er processen med at ændre kroppens form . Dette kan ske gennem motion eller kirurgi eller en kombination af de to . Kropsformning er noget en person sædvanligvis deltager i, da han bliver utilfreds med formen på hans krop . I nogle tilfælde kan folk vælge at blive opereret af lægelige årsager . Kropsformning gennem plastikkirurgi , af kosmetiske årsager , er populær i tætbefolkede områder som Los Angeles og New York

Du skal bruge: .
computer med internet .

Historie


For de fleste af vores historie , har mennesket reddet liv og fremmes sundhed gennem brug af kirurgi . Dette har varierede fra tidlig amputationer af syge lemmer til kirurgi af det sidste århundrede , der har forsøgt at helbrede eller forbedre kroppens funktion internt . Dette århundrede har også set en stigning af kosmetisk kirurgi , eller organ sculpting . I stedet for healing , søger denne type operation for at forbedre fysiske egenskaber . Disse kosmetisk kirurgi består af unødvendige procedurer , gøres kun til at øge en persons fysiske tiltrækning .

Plastikkirurgi


Hvis plastikkirurgi bliver brugt til at kontur kroppen , er der flere muligheder . Fedtsugning tillader kirurgen at forme bestemte områder af kroppen . Kirurgen mål fedtdepoter og bruger en sugning enhed til permanent fjerne fedt celler fra dette område . En Fedtsugning , eller abdominalplastik , er en kirurgisk proces , der strammer mavemusklerne samtidig fjerne hud og fedt . Elevatorer som dette kan gøres til hele kroppen. Body implantater bruges til at forbedre og forme kroppens konturer . De mest populære implantater er brystimplantater , men kinden , kalv , gluteus maximus og arm implantater er også tilgængelige .

Motion


Body sculpting kan også ske gennem motion . Kropsformning gennem motion betyder efter en række specifikke bevægelser , som er konstrueret til at målrette visse dele af kroppen . Disse målrettede bevægelser glat problemområder og tilføje muskel definition . Body sculpting klasser består normalt af aktiviteter som boksning , kredsløb , sport øvelser , cykling , løbebånd , Pilates og FreeMotion . Klasser ofte suppleant hjerte-kar- øvelser med disse krop sculpting teknikker . Andre teknikker i kroppen forme øvelser er brugen af sculpting bånd-elastikker , der tilføjer modstand-. og vægte

Betydning

Selv om mændene tager del i kroppen profilstyring så godt, mange mennesker tror , at plastikkirurgi og krop tilretning er en manifestation af kvinder , der søger at behage samfundet gennem deres udseende . Amerikanske samfund er ofte krop bevidst , så kroppen skulptur er ofte bruges til at øge selvværd og job potentiale i stedet for af helbredsmæssige årsager .

Overvejelser

Enhver, der overvejer plastikkirurgi som en mulighed, bør overveje alle de faktiske omstændigheder på forhånd . Body sculpting metoder som fedtsugning kan sagen skader på kroppen, så patienten bør altid diskutere processen i detaljer med sin læge . Som ved ethvert kirurgisk indgreb , er der farer forbundet med anæstesi og forstyrrelser af kroppens funktion . Mennesker med fast , elastisk hud og som er ved godt helbred er de bedste kandidater til kroppen forme gennem plastikkirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------