Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan få permanent hårfjerning

  Hårfjerning indebærer fjernelse af uønsket hår fra kroppen og det er primært udføres af kvinder . Overskydende hår især under armhulerne og på pubesområde anses uhygiejniske og uinteressant især i Nordamerika og Europa . Traditionelle metoder til hårfjerning omfatter voksning , barbering , blegning og ved hjælp af hårfjerning cremer . Disse metoder er meget udbredt , men tilbyder ikke permanent hårfjerning . Nyere metoder til hårfjerning , der hævder at fjerne hår permanent omfatte laser hårfjerning og elektrolyse
1 .
Elektrolyse er en proces, der involverer at ødelægge hver hårsæk . Denne proces tager lang tid som hvert hår follikel er nødt til at blive destrueret. Klienten er som regel reserveret til flere behandlinger inden for en periode på 1-2 år. Elektrolyse hårfjerning kan tage en endnu længere tid at gennemføre , afhængigt af den del af kroppen .
2 .
Laser hårfjerning sker ved at bruge laser til at ødelægge håret fra kroppen . Denne proces er dyrt og kan forårsage forbrændinger , misfarvning og permanent hudskader . Processen med hårfjerning er meget hurtigere end elektrolyse , men ikke rigtig ødelægge håret permanent . Laser hårfjerning arbejder også bedre hos nogle mennesker end andre .

3 .
Hvis du ønsker laser hårfjerning eller elektrolyse kan altid google og besøge på en klinik i dit område . Besøg en læge først for et tjek og medicinsk clearance fordi laser hårfjerning og elektrolyse kan forårsage permanente skader på huden og også føre til andre problemer . Sørg for at du har råd til elektrolyse og laser hårfjerning som begge procedurer kan være meget dyrt .

gode råd og advarsler


 • Det er vigtigt at konsultere en læge , før de undergik laser hårfjerning eller elektrolyse som begge processer kan forårsage permanent hudskader og endda føre til andre medicinske problemer . Altid får den rigtige rådgivning fra lægen , så du kan kende risikoen for laser hårfjerning og elektrolyse .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------