Position: sygdoms > 2 >

knæskade diagnose

   Formålet med knæet er at give benene til flex og udvide , så kroppen kan udføre visse aktiviteter såsom vandreture, spark , løb , stående og siddende . Hver del af knæet er vigtig . Der er flere måder at skade knæet , såsom overforbrug af knæet uden at give tilstrækkelig tid til at komme eller en akut skade forårsaget af et twist eller direkte indflydelse på knæet

Du skal bruge: .
smerte medicin
anti-inflammatorisk medicin.
pude .
ispose .
krykker .
magasiner .
. hvilestol

Typer

Der er mange forskellige knæ skader , nogle af de mest almindelige er forstuvninger-når ledbåndene i knæet er strakt ud over deres kapacitet og er tvunget til at rive . En snoning skade opstår , når brusken eller menisk overbelastes . Dette medfører, at brusken eller menisk at klemme mellem tibial overflade og forårsager en tåre i den femurkondyl . En stamme af muskel og sener er forårsaget af hyperfleksion eller Overstrækning . En direkte slag mod knæet vil medføre bursitis .

Funktion

Der er fire ben , der forener på knæet-lårben , skinneben , fibula og knæskallen . På låret og quadriceps muskler give balance og gøre det muligt for knæleddet at flytte . Leddene i knæet er stabiliseret af ledbånd i knæet . Den mediale sideledbånd ( MCL ) og laterale sideledbånd ( LCL ) er placeret på siden af knæet . Det forreste korsbånd ( ACL ) og posterior korsbånd ( PCL ) er i en X- form indersiden af knæet . Brusk i knæet kaldes menisk og absorberer stød . De bursae er sække af væske , der omgiver knæet og afbøde dens vifte af bevægelse .

Identifikation

Knæskader typisk forårsager smerte og hævelse , og det kan være svært at bøje knæet og lagde nogen vægt på knæet . Hævelse kan ikke altid ske på det tidspunkt af skaden , og knæet kan begynde at svulme efter betændelse udvikler sig. I en meniskskade , er det smertefuldt at klatre trapper . I en knæskal skade , gør ondt at gå ned af trapper . Hvis knæet ikke er stabilt , det er normalt et symptom på en ledbåndsskade . Hvis brusken er revet itu, vil knæet ikke helt rette .

Forebyggelse /Solution

Der er ingen måde at fjerne risikoen for en knæskade , men der er flere måder at reducere det . En træning rutine ved hjælp af muskler vil stabilisere leddene . Korrekt stabil fod slid , såsom high-top sko eller flade sko kan også reducere risikoen for knæskade . Behandlingen for en knæskade , vil afhænge af , hvilken type skade. Hvis knæoperationer ikke er nødvendigt , er fysioterapi normalt kræves . Rice ( hvile, is , kompression , og elevation ) behandling er en meget positiv måde at behandle en knæskade .

Advarsel

Visse symptomer fra en knæskade , betragtes en nødsituation , og vil kræve en læge øjeblikkelig opmærksomhed. Når der er umiddelbar hævelse i knæet , eller knoglen vises deforme eller synligt ud af stikkontakten , søge lægehjælp omgående . Gøre det samme , hvis knæet ikke kan bære nogen vægt eller smerten er uudholdelig . Når der er et tab af følelse eller fornemmelse under knæet , eller hvis ankel eller fod er kold , og du kan ikke føle pulsen i foden eller anklen , få hjælp hurtigt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------