Position: sygdoms > 2 >

komplikationer af botox indsprøjtninger

   Mens Botox almindeligt kendt for sin evne til at mindske rynker , smilerynker og smilerynker ved øjnene , kan den fritage en række fysiske lidelser så godt. Fordelene er mange , men der er risici involveret . Nøje bør tages hensyn til de mulige komplikationer forbundet med Botox brug

Historie


Botox er lavet af botulinum toxin , en nervegift protein produceret af den meget giftige bakterie Clostridium botulinum . Selv om det er den mest giftige protein , er det fortyndet til ekstremt små mængder til behandling formål . I 1949 , blev det opdaget , at toksinet blokerede nerveimpulser til musklerne . I 1989 blev det udgivet til terapeutisk brug . Food and Drug Administration godkendt produktet i 2002 for æstetiske formål som godt. Botox , en kommerciel navn til toksin , blev mere og mere populær for sin evne til drastisk at reducere rynker , når sprøjtes ind i huden .

Bruger


Oprindeligt blev Botox bruges til behandling af øjet muskelsygdomme , såsom spasmer . Gennem årene har forskere og læger opdagede flere måder , hvorpå toksin kan være medicinsk og kosmetisk gavnlige . Det har været anvendt med succes til at hjælpe børn med cerebral parese ved at lempe stive muskler og faldende smerte , der giver mulighed for bedre bevægeapparatet . Tilsvarende er Botox ofte anvendes til behandling af dystoni eller stive muskler , og dissemineret sklerose . Injektioner kan gives hjælp til at styre en overaktiv blære , kæbe knyttede , overdreven sveden , stammen , og migræne . Botox kan injiceres at pust op læber , drej mundvige opad , elevator øjenbryn , elevator øjenlåg , og forme ansigtet .

Side Effects


Botox indsprøjtninger kan forårsage nogle mindre bivirkninger, som ikke nødvendigvis er farlige . Midlertidig blå mærker er de hyppigst rapporterede problem . Hovedpine kan forekomme så godt, men typisk aftage inden for 48 timer efter behandlingen . Andre bivirkninger omfatter svimmelhed , mundtørhed , kvalme , følelsesløshed , svaghed , døsighed , hududslæt , og influenzalignende symptomer .

Komplikationer

Alvorlige problemer kan opstå som en følge af Botox indsprøjtninger . Facial hænge , kan hængende øjenlåg og hængende pande vare i op til tre uger, og opstår, når toksinet migrerer til et område i nærheden af behandlingsstedet . Skulle toksin spredes til spiserøret , kan det medføre delvis lammelse , der gør at tale , synke-og endda åndedræt vanskelig . Sløret syn, dobbeltsyn , og glaukom også er mulige . Livstruende komplikationer , men yderst sjældent forekommer kan så godt. Pr. 2008 var der 16 dødsfald og 87 indlæggelser tilskrives Botox bruge . En undersøgelse i Journal of Neuroscience fundet toksiner til stede i hjernen på rotter indenfor 72 timer for at have ansigtet injektioner . Toksinet flyttet fra den ene side af hjernen til den anden , nedbryde proteiner , og forblev i hjernen i op til seks måneder. Selv om der ikke er nogen beviser for denne forekomst hos mennesker , konstateringen er en anledning til stor bekymring for medicinske kredse .

Forholdsregler

Generelt vil de fleste komplikationer, der opstår fra Botox kan henføres til forkert dosering eller teknik . En anden bekymring er antallet af falske produkter tilgængelige fra svigagtig kilder . Den typiske pris for Botox behandling er $ 300 til $ 500. Hvis en pris virker for godt til at være sandt , genoverveje . Undgå at modtage behandling på kurbade , saloner , kontorer , homeparties , eller ikke -medicinske sted . Kig efter en veluddannet og kvalificeret læge . Hvis du er gravid eller ammer , bør du ikke bruge Botox .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------