Position: sygdoms > 2 >

komplikationer af total hoftealloplastik

   Også kendt som total hoftealloplastik , indebærer total hoftealloplastik fjerne en hofteleddet syge af ledegigt eller tilskadekomne ved traumer til hoften . En kirurg placerer en hofte proteser lavet af metal eller keramik og derefter indsætter en liner til hoften lavet af plastik , keramik eller metal . Som med mange kirurgiske procedurer , hoftealloplastik leveres med både risici og fordele

Du skal bruge: .
computer med internetadgang nu!

dyb venetrombose


Også kendt som blodpropper i benet venerne , opstår dyb venøs trombose på grund af dårlig cirkulation . Fordi en patient ofte er immobil efter operation , kan en blodprop udvikle sig, som kan løsne i venerne , og forårsage en lungeemboli . Den lungeemboli kan afskære blodtilførslen til lungerne og andre organer , hvilket kan forårsage store skader på lungerne og endda død .

Infektion


Fordi hofte procedure kræver et indgreb og indsættelse af kirurgiske instrumenter dybt nede i krop , kan dette resultere i infektion . Bakterier kan infiltrere det åbne sår under operation , hvilket er grunden til intravenøs antibiotika kan gives under operationen. Hvis en infektion opstår inde i kroppens væv eller knogler , kan dette medføre alvorlige problemer , og kræver yderligere operation for at behandle infektionen . Det er også muligt , at en infektion kan forekomme ved incisionssted , hvilket resulterer i symptomer som feber , rødme , hævelse eller dræning på incisionssted .

kunstige led Fejl


Mens hofte bør nøje indgives i bækken knogler med skruer , er det muligt for udskiftning at løsne på grund af aktivitet , skrue placering eller vægt . Hvis dette sker , kan udskiftningen forårsage smerte og hævelse . Disse symptomer kan kræve yderligere operation for at bedre at sikre implantatet .

smerter eller stivhed

Mens hofte udskiftning er udnyttet med et mål om at reducere smerter og forbedre funktionen , er det muligt , at hoften ikke vil vende tilbage til en tidligere niveau af funktion. Hvis patienter ikke får et implantat , der bruger cement for at sikre det fælles , er det muligt for smerter i midten af låret at forekomme op til 24 måneder efter operationen , ifølge hipsandknees . com . Hvis en patient har haft en betydelig grad af forringelse i hofteleddet før operationen, stivhed er mere tilbøjelige til at forekomme .

Ændring i benlængde

Mens forholdsregler er truffet under operationen for at sikre benlængde forbliver den samme , er det muligt for en kirurg at forlænge et ben til bedre stabilisere hofte eller tilbyde forbedrede muskelfunktion . Sommetider patienter beskriver en fornemmelse af, at benet når hoften er blevet erstattet er længere end de andre ben , selv om det faktisk ikke . Da patienten acclimates til benlængde , bør udskiftning og benlængde begynder at føle sig mere naturligt med tiden , ifølge hipsandknees . com .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------