Position: sygdoms > 2 >

laminektomi opsving øvelser

   Patienter med spinal stenose lider af svære smerter , der er forårsaget af pres på spinal nerver . Typisk , den kirurgiske behandling for dette problem er en laminektomi , som indebærer at fjerne en del af den benede , der dækker for rygmarvskanalen , og under pres fra de berørte nerver , ifølge Orthogate. org . Efter operationen patienter skal passe på ikke at misbruge deres rygge , og de opfordres til at lette i terapeutisk øvelse til at genvinde styrken

Walking


Post-operative øvelse skal begynde med enkle gå , ifølge Melbourne Neurokirurgi . Dette er en aktivitet, der kan begynde så tidligt som læger slipper patienten at drage omsorg for sig selv derhjemme. Walking bør begynde som en langsom , korte spadseretur , som kan øges efterhånden som patienten føles behageligt . Det er sandsynligt , at de første par ture vil virke usædvanligt trættende , men det er forventeligt , og er ingen grund til alarm . Stivhed og ømme i ryggen er en normal del af nyttiggørelse .

Vand Motion


Gør skånsomme motion , mens nedsænket i vand , fx gåture omgange i en pool , anbefales efter en mere grundig opsving , ifølge Melbourne Neurokirurgi . Så længe patienten dykker op til brystvorterne , er vægten reduceret betydeligt på rygsøjlen , som kan give mulighed for længere perioder af motion . Svømning er også en god øvelse , så længe det ikke sætte nogen belastning på ryggen . Svømning på stranden skal ske med forsigtighed på grund af den pludselige bevægelser forårsaget af bølger .

Sport


Kontakt sportsgrene er ikke tilskyndes til 12 måneder efter operationen , men ikke-konkurrencedygtig , ikke-kontakt-sport , såsom golf , er tilladt efter tre til seks måneder for tilbagebetaling. Mængden af gang involveret med at spille golf , vil blive stor øvelse på ethvert tidspunkt under opsving, men svinge klubben og ludende at hente bolde og læse de grønne kan have negative virkninger , hvis det gøres for tidligt .

Body Mechanics

Efter operation , typisk patienten vil arbejde med en terapeut , der kan undervise hvordan man kan ændre bevægelse vaner og mindske belastningen på ryggen . Disse øvelser , kaldet krop mekanik , har til formål at undervise en inddrive patienten, hvordan man kan gå om daglige rutiner i en mere sikker måde at undgå flere skader . Øvelser til praksis , hvordan at komme ind og ud af sengen kan være i de første faser af kroppen mekanik , efterfulgt af andre rutinemæssige aktioner , der fører til korrekt løfte og bære ting .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------