Position: sygdoms > 2 >

mini gastrisk bypass-operation versus gastrisk bypass operation

   Ifølge World Health Organization skøn , lider næsten 18 millioner amerikanere fra sygelig fedme . Sundhedsproblemer , lavt selvværd og lavere levealder er daglige realiteter for sygeligt overvægtige mennesker . Dette udbredte epidemi har øget efterspørgslen efter fedmekirurgi . Gastrisk bypass og mini-gastrisk bypass er to af de mest almindeligt udførte bariatriske kirurgi , der bruges til at hjælpe sygeligt overvægtige folk til at tabe på en sikker og hensigtsmæssig måde

Gastric-Bypass Surgery


Gastric-bypass kirurgi er en invasiv kirurgisk procedure , der består af opskæring og adskillelse af maven til at skabe en mindre pose . De mindre mave pose omfartsveje toppen af tyndtarmen og er forbundet til den nedre ende af tyndtarmen . Den overordnede mave er reduceret med 90 procent og de resterende maven er begrænset . De mindre mave reducerede lagerkapacitet giver patienten en fuldstændig fornemmelse, når mindre portioner af mad forbruges .

Gastric bypass- operation kan ske ved store snit eller gennem en laparoskopisk procedure . Den store indsnit procedure er mere involveret , der kræver flere indsnit , der skal foretages i maven . Den gastrisk bypass- laparoskopisk procedure er mindre invasiv og kræver kun små indsnit og brugen af instrumenter og et kamera til at lede operationen . Uanset hvilken procedure , gastrisk bypass- er en større operation , der kræver en udvidet inddrivelse tid .

Mini-Gastric bypass


Mini-gastrisk bypass- kirurgi er det nye navn givet til det oprindelige " loop "-procedure , der blev anvendt i 1960'erne . Mini-gastrisk bypass er en mindre invasiv laparoskopisk kirurgi , der kan gøres på cirka 45 minutter . Under proceduren har kirurger ikke oprette en pose . I stedet skaber de en smal slange , der kører direkte til de lavere tarmen . Røret er adskilt fra maven ved hæfteklammer , og det omgår den øverste del af tyndtarmen , der absorberer madens næringsstoffer . Når maden er spist , det går til den nederste del af tyndtarmen og resten af maven er afspærret , så maden kan ikke komme ind det .

Risici


Gastric bypass er en mere omfattende procedure , og derfor er der større risiko forbundet med det . Bivirkninger omfatter skål obstruktion ; hemorrhaging forårsaget ved at dividere maven , betændelse i snit eller indersiden af maven , lungebetændelse , blære eller nyre infektioner, og blod født infektioner . Gastric-bypass operation har også en 0,8 procent dødelighed . Imidlertid er dødeligheden typisk påvirket af patientens allerede eksisterende forhold og har tendens til at være højere for open snit end laparoskopisk procedurer .

Mini-gastrisk bypass- operation har færre bivirkninger og mindre sundhedsrisici . Komplikationer omfatter kvalme , svimmelhed , diarr¨¦ og dumping syndrom , en komplikation , der opstår fra mad går for hurtigt gennem fordøjelseskanalen . Der er også en mindre risiko for infektion eller lækage mellem kramperne forbinder den reviderede maven til tarmene .

Fordele

Når fuldført , gastrisk bypass- og mini-gastrisk bypass- operation markant fald type 2- diabetes , søvn apnø og hypertension . Gastric-bypass og mini-gastrisk bypass- operation også hjælpe patienterne kaste usunde pounds hurtigt , hvilket øger patienternes fysiske og mentale sundhed .

Mini-gastrisk bypass- operation tendens til at have en hurtigere genopretning tid siden proceduren er ikke så omfattende .

Best kirurgi

Begge operationer er effektive til at reducere vægttab . Men , mini-gastrisk bypass- kirurgi er en enklere procedure med en hurtigere genopretning tid og en lidt lavere risiko for post-operation komplikationer .

Advarsel

Før at vælge den rigtige operation for dig , skal du sørge for at drøfte de nærmere på længde med en sundhedsperson .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------