Position: sygdoms > 2 >

minimalt invasiv vægttab kirurgi

   Mange mennesker , der har kroniske vægt få betingelser , eller som er overvægtige , kan kræve vægttab kirurgi . Med de fremskridt inden for teknologi , er der en række teknikker , der nu minimalt invasive og som udgør mindre risiko for patienterne. Derudover vil patienter, som får minimalt invasiv kirurgi inddrive hurtigere og har samme resultater som dem, der modtager traditionel kirurgi

Minimal Invasive


Minimalt invasiv kirurgi er , at der kun skaber den mindste operationssåret muligt . Minimalt invasiv kirurgi ofte bruger scannere , kameraer og robotter til at udføre operationen uden kirurgens hænder fysisk inde i patienten .

Kirurgiske indgreb


Kirurgiske indgreb , der kan falde ind under kategorien af minimalt invasiv vægttab procedurer såsom en laproscopic duodenale skifte kirurgi og laproscopic lodret stribede gastroplasty .

Recovery


Minimalt invasiv vægttab kirurgi har en meget kortere restitutionstid end traditionelle vægttab kirurgi gør . Dette er fordi der er mindre kirurgiske sår , der er åbnet i løbet af proceduren .

Risiko

Minimalt invasiv vægttab kirurgi anses langt lavere risiko end traditionelle kirurgi . Potentialet for smitte er meget lavere , i tillæg til de sår lukning lettere .

kombinationsbehandling

Det er bedst at huske på, at vægttab kirurgi , selv minimalt invasiv vægttab kirurgi , er ikke svaret på sin egen . Patienterne har brug for ernæringsmæssig rådgivning, motion og regelmæssige helbredstjek fra deres læge efter operation med henblik på at sørge for den procedure, der opnår den fulde effekt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------