Position: sygdoms > 2 >

rygkirurgi komplikationer

   Rygsmerter kan være alt lige fra lidt irriterende , for helt uudholdeligt . Forskellige årsager til , hvorfor en person kan have behov for rygkirurgi , men potentielle risici med enhver operation . På trods af komplikationer , kan rygkirurgi være din eneste svar for forskellige typer af rygsmerter . Diskuter dine bekymringer med din læge for at bestemme den bedste mulige fremgangsmåde

Du skal bruge: .
Computer med internetadgang nu!

Årsager


Der er en række grunde til, en person kan have brug for rygkirurgi som traumatiske skader , aldring og forringelse af rygsøjlen . Rygsmerter kan være lettet med en kirurgisk procedure kaldet spinal fusion , som hjælper med at stabilisere rygsøjlen ved sammensmeltning af to knogler sammen . Bristet diske kan resultere i en ubærlig mængde af smerte ved at lægge pres på nerver . En diskectomy fjerner diskusprolaps afsnit for at lindre både smerter og tryk .

Risici


Kirurgi risici omfatter voldsom blødning , infektion , allergiske reaktion på anæstesi , spinal væske lækage og skader , som kan resultere i slagtilfælde og død i alvorlige lejligheder . Anæstesi anvendes under rygkirurgi kan variere fra lokaliserede anæstesi til en hel spinal blokade . Anæstesi er forbundet med alvorlige risici , selv de mest almindelig komplikation ved spinal anæstesi er en hovedpine forårsaget af udsivning af denne væske . Det sker kun i 1 %-2 % af alle spinal anæstesi procedurer

Overvejelser


Tal med din læge om eventuelle bekymringer , du har før at have rygoperation . Tilsammen vil de to af jer kan afgøre , om rygkirurgi er virkelig nødvendigt at fastsætte rygsmerter . Du kan også bestemme , hvad mulige risikofaktorer stå i vejen for dig som alder , generelt helbred og tidligere kirurgi komplikationer . Din læge kan diskutere alternativer til rygkirurgi , hvis risikoen er for høj .

Advarsel

Hvis du har forhøjet blodtryk , så tal med din læge om medicin , da smerte og kirurgi kan øge blodtrykket endnu højere , så du kommer med risiko for slagtilfælde og hjerteanfald . Inden vi går ind for rygkirurgi , så sørg for , at du er sund og i god form . Døden indtræffer i omkring 1 ud af 250. 000 mennesker i generel anæstesi ( men risikoen stiger for personer med alvorlige medicinske tilstande ) .

Forebyggelse /Solution

Hvis du har en sygehistorie af kirurgi komplikationer overveje at diskutere fysioterapi eller kiropraktik tjenester med din læge i stedet for rygkirurgi . En kiropraktor kan være i stand til at løse problemer med rygsmerter , især dem , der ikke svær. Fysioterapi kan hjælpe dig med at undgå rygkirurgi og er normalt anbefales som et middel til heling efter kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------