Position: sygdoms > 2 >

afveget septum kirurgi komplikationer

   Afveg septum kirurgi , eller septoplasty , udføres for at lindre patienter af problemer forårsaget af en afbøjet septum . Operationen tager en time eller to til at udføre og de fleste patienter går hjem samme dag . Prognosen for de fleste patienter er meget god . Der er komplikationer i forbindelse med afveget septum kirurgi , at patienter bør drøfte med deres læge

Fakta


I de fleste mennesker , næseskillevæggen løber ned midterlinjen af ansigtet . Hvis du har en afbøjet septum , er din næseskillevæggen fordrevne til den ene eller den anden. Den måde, det er bøjet kan forstyrre din evne til at trække vejret gennem næsen . Du normalt nødt til at trække vejret gennem munden og måske også opleve problemer med gentagne næse infektion og ukontrollabel næseblod . Læger kan udføre operation for at korrigere en afbøjet septum . Som med andre former for kirurgi , er der potentielle komplikationer , som du skal være opmærksom på .

kirurgiske risici


Som andre operationer , afveg septum kirurgi har nogle iboende potentielle komplikationer . Der er altid risiko for en negativ reaktion på den anvendte anæstesi , hvilket kan forårsage åndedrætsbesvær eller andre allergiske reaktioner . Nogle patienter oplever ukontrolleret blødning under eller efter indgrebet . Der er også risiko for at pådrage sig en infektion , mens på hospitalet , eller mens healing fra kirurgi . Din læge vil diskutere disse risici med dig før operationen , og vil styre dem så meget som muligt .

Ændringer i Udseende


Efter foretaget en operation for at korrigere en afbøjet septum , kan din næse « udseende ændres . Strukturen i næsen kan ændres , så det ser helt klart ujævn på den ene eller den anden side . Du kan også opleve misfarvning af huden forskellige steder på din næse . Disse komplikationer kan kræve næsekorrektion , eller kosmetisk eller rekonstruktionskirurgi at gendanne dit udseende . Rekonstruktionskirurgi bringer sit eget sæt af potentielle risici.

andre komplikationer

Andre komplikationer afveg septum kirurgi omfatter ardannelse inde i næse , som kan føre til åndedrætsbesvær. Der er også mulighed for væske oprustning i næsen , som kan forårsage hævelse og ubehag . Du risikerer også at opleve ændringer i din næser hud sensation. Dette kunne betyde fornemmelse er meget mindsket i nogle steder , eller at når du trykker et sted på næsen , du føler dig fornemmelsen et andet sted .

Opfølgning Kirurgi

Nogle komplikationer afveg septum kirurgi vil kræve følge op kirurgi . Dette omfatter muligheden for, at den første operation ikke vil arbejde , og du stadig oplever problemer med ukontrolleret næseblod og åndedrætsbesvær gennem næsen . Der er også en risiko for , at din septum væg kunne punkteret under operationen. Hvis dette sker, vil en ny operation er nødvendig for at reparere perforering .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------