Position: sygdoms > 2 >

alternativer til en gastrisk bypass

   Gastric bypass operation er en alvorlig vægttab behandling , der bruges af medicinske fagfolk til at bringe sygeligt overvægtige patienter ned til en sund vægt . Mens gastrisk bypass er effektiv i at hjælpe personer mister 100 plus pounds inden for det første år , er det en utrolig risikabelt procedure , der har et væld af alvorlige komplikationer , en høj dødelighed , og en betydelig risiko for vægtforøgelse . Af disse grunde er det vigtigt, at overvægtige patienter og deres læger overveje de forskellige alternativer til gastrisk bypass operation for at reducere vægten før vælger at gennemgå denne stressende procedure .

Diætmad Ombygning


Et alternativ til gastrisk bypass operation er at gennemføre strenge diæt ændringer , der er designet til at reducere kalorieindtaget og øge kroppens fedtforbrænding evner . Typisk , medicinsk formål programmer omfatter en daglig kost på mellem 1. 000 og 1. 300 kalorier , som er høj i kostfibre , proteiner og grøntsager . Disse kostvaner begrænse indtaget af forarbejdede kulhydrater , sukker og fedt kød samt fødevarer med et højt sukker . Disse kosten ændringer kan tilpasses ved hjælp af et samarbejde mellem læger og uddannet ernæringseksperter . Hvis det er strengt følges, kan de give betydelige forbedringer i vægt .

søgsmål Trænings Program


Et andet alternativ til gastrisk bypass operation er en medicinsk behandling, motion program . Selv om mange personer, der er sygeligt overvægtige er for store til at udnytte de traditionelle træningsmaskiner , såsom løbebånd og andre cardio -maskiner , der er en række fysiske aktiviteter , såsom holdtræning , svømning og let styrketræning , som kan bruges af overvægtige personer at hjælpe dem forbrænde mere fedt , øge deres stofskifte og nedsætte for højt blodsukker .

receptpligtig medicin


Der er en række af de foreskrevne vægttab medicin , der kan udnyttes ved sygeligt overvægtige personer til at hjælpe dem med at tabe sig på et ensartet grundlag . Orlistat , der for nylig introduceret på det kommercielle marked som Alli , er tilgængelig i recept doser for at forhindre fordøjelsen af fedt og dermed reducere vægten . En anden receptpligtig medicin , Sibutramin , i stedet arbejder med hjernens kemi af patienten for at hjælpe udløse følelser af fylde og mættelse mindre mad . Begge disse forskrifter er beregnet til at give overvægtige personer ned på et mere overskueligt vægt , hvor en mindre intensiv former for behandling , såsom justeret kost og motion , kan gennemføres .

Gastric Banding

Gastric banding er et alternativ til gastrisk bypass , der har fået en masse trækkraft i det medicinske samfund i løbet af de seneste 10 år. I stedet for kirurgisk fjernelse en del af mave og tarme som med gastrisk bypass-operation , gastric banding anvender en indsat silikone bånd rundt den øverste del af maven for at reducere dens størrelse og mindske mængden af mad , der kan være i det på et tidspunkt . Gastrisk banding har vist sig at være et meget effektivt alternativ til gastrisk bypass som sin hjælper enkeltpersoner tabe sig ved en sund kurs , på omkring 2 pounds per uge , samt hjælpe med at opretholde en sundere vægt for livet .

Kognitiv adfærdsterapi

En sidste alternativ til gastrisk bypass operation , der har vist sig at være effektiv , især når parret med andre alternative behandlingsformer , er kognitiv adfærdsterapi ( CBT ) rådgivning . CBT arbejder med den enkelte til at omstrukturere deres forhold til mad , motion og kropsbillede at hjælpe dem ikke kun tabe sig , men også genvinde en sund perspektiv , der kan udholde livet igennem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------