Position: sygdoms > 2 >

at vende en tubal ligering

   En æggelederne ligatur er en procedure gjort for at gøre en kvinde steril . Med en tubar ligatur , er en kvindes æggeledere bundet eller blokeres for at forhindre hendes æg bliver befrugtet . En del af hvert rør er bundet slukket og fjernet , overlader det til hver rør afskåret i to sektioner . Nogle gange kvinder, der har haft denne procedure senere beslutter de ønsker et barn , så æggelederne ligatur skal fortrydes . Denne procedure , der kaldes en æggelederne-ligatur vending , er et valg for kvinder, der ønsker deres æggeledere ubunden og deres frugtbarhed restaureret .

Procedure


En ægleder-ligatur vending sker som regel ved hjælp af en microsurgical proceduren via en to -tommers snit mellem skambenet og kønsbehåring linje . I proceduren , åbner kirurgen den lukkede æggeledere og reattaches de afhuggede ender .

Potentielle


Selv om en ægleder ligatur betragtes som en permanent form for prævention , vende en æggelederne ligatur har vist de effektive satser i undfangelsen efter procedure . Ifølge tubaligation . org , 90 procent af tubar ligations er vellykkede , hvilket betyder, at rørene er åbnet og forbliver åbne . Desuden er mere end 70 procent af kvinderne gravide inden for to år af den procedure , ifølge fertilityanswers. com .

Risici


En af de største risici for at vende en tubal ligatur og forsøger at blive gravid er en ekstrauterin graviditet . En graviditet uden for livmoderen er en graviditet , at implantater uden for livmoderen , normalt i æggelederne , så det også ofte kaldes en tubal graviditet . Ifølge Center for assisteret reproduktion , er der en 3 til 5 procent risiko for ektopisk graviditet efter en ægleder-ligering vending . Andre risici inkluderer reaktioner på anæstesi og infektion .

Overvejelser

Nogle kvinder , der har haft æggelederne ligations vælge in vitro fertilisering over en tubal ligering vending . In vitro fertilisering omfartsveje æggelederne . Din æg og din partners sæd kombineres og indsættes direkte i din livmoder . Beslutningen om at have en ægleder ligatur omvendt eller undergå in vitro afhænger af en række overvejelser . In vitro- befrugtning ikke fortryde sterilisering , så nogle kvinder vælger in vitro , hvis de ønsker blot endnu et barn . En æggelederne-ligatur vending giver mulighed for flere børn åben, men betyder også, prævention skal anvendes , når den ikke prøver at blive gravide .

Advarsel

succes tubar-ligatur tilbageførsel afhænger et par faktorer , såsom alder , æggeleder længder og hvordan ægleder ligatur skete . For eksempel er de bedste chancer for succes af en vending , når kirurgen anvendes clips eller ringe til at binde fra rørene under tubal ligering . Nogle kirurger fjerne en del af æggelederne i løbet af en æggeleder ligatur , der kan have en effekt på succesen af tilbageførslen afhængig af hvor meget af røret blev fjernet . Din læge kan bestille en hysterosalpingogram , som er en X-ray bruger farvestof til at undersøge æggelederne , før en æggelederne-ligering vending .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------