Position: sygdoms > 2 >

hofte komplikationer

   Gennemgår en hofte , eller total hoftealloplastik , kan frigøre en person fra smerte og begrænset mobilitet . De fleste patienter står og begynder at gå en dag efter, at de skal opereres . Ikke desto mindre , men vurderer, hofte udskiftning som en løsning på dit sundhedsspørgsmål skal du være opmærksom på , at der er potentielt alvorlige komplikationer , der følger med kirurgi

Fakta


Hip udskiftning kirurgi udføres , når en hofte er syge eller beskadiget og forårsager kroniske smerter og blande sig i mobilitet . Efter administration generelle eller spinal anæstesi til patienten , fjerner kirurgen hofteleddet og erstatter den med en protese udformet til at modstå slid og ælde . Efter at komme fra kirurgi , bør den nye hofte tillader patienten til at leve uden smerte og oafford ham større mobilitet .

kirurgiske risici


Den alvorligste komplikation , som kan opstå under eller efter operationen er infektion , selvom de fleste tilfælde kan blive helbredt ved antibiotika . Men hvis infektionen går dybt nok ind i din hofte lægen måske nødt til at fjerne protesen og erstatte det med en anden . Der er også en risiko for at du kunne opleve brud på sunde dele af din hofteled . Hvis de er små nok, de vil helbrede på egen hånd, men større frakturer kræver ledninger eller knogle podninger for at rette .

dyb venetrombose


Et andet problem er dyb venetrombose eller blodpropper , som kan true venerne i dit ben og alvorlig begrænsning din mobilitet efter operationen . Blodpropper er farlige , fordi de kan rejse til lungerne og forårsage en lungeemboli , som kan være livstruende . Din læge vil typisk ordinere blodfortyndende medicin, komprimering udstyr til dit ben og anbefale motion for at hjælpe med at forhindre en blodprop fra formning .

Nye Fælles Spørgsmål

Du er i risiko for hofteluksation i op til seks uger efter operationen , hvilket kan forårsage en stor smerte og gør det vanskeligt at gå . Du kan også opleve ossifikation , som er hærdning af bløde væv omkring din hofteled , selv om der er medicin , der kan hjælpe med at forhindre dette . Over tid kan dine nye fælles også løsne , hvilket vil medføre hoftesmerter at vende tilbage og kræve operation for at reparere .

andre komplikationer

En anden mulig komplikation er operation forårsager dine berørte ben at dukke længere eller kortere end dine andre ben , som kan føre til at gå vanskeligheder og rygsmerter . I dette tilfælde kan det være nødvendigt at basere sig på sko elevatorer for at kompensere . Der er også en risiko for , at din nye hofte i sidste ende vil bære , og du får brug for en ny operation at udskifte protesen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------