Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan ride en hest efter hofte udskiftning

  Under hofte udskiftning kirurgi er en enorm prøvelse . De har haft større operation, og udholdt en lang og torturous anfald af rehabilitering . Dit liv er blevet restaureret til de fleste af sine normale aktiviteter , og du føler dig bedre end du gjorde før din operation . Nu vil du ride igen . Rideheste giver dig mulighed for at opleve en fri bevægelighed , som ikke længere er til rådighed for dig nogen anden måde . Vide, hvordan man gør dette med omhu , vil bidrage til at forhindre nogen større komplikationer med din hofte

Du skal bruge: .
Ekstremt veluddannede hest .
Komfortabel sadel-vestlige eller engelsk
. Assistent .
Montering blok.

Hjelm .


1 .
at ride noget , men de bedst uddannede og mest velopdragne hest er beder om en tur på hospitalet for at få din hofte udskiftet igen . Hvis du er over for selv at overveje ridning , at hesten du planlægger at ride behov være så veluddannede , som de kommer . Der kan ikke være bukkespring , opdræt , spark , løb eller andre Laster . Gør hvad der skal gøres , men ikke montere en hest , som du ikke har tillid til .
2 .

Start langsomt . Brug Monteringsklods når du ride og bære din ridehjelm . Din underkroppen vil ikke være så stærk, som den var før din operation , og du nødt til at tage nogle forholdsregler , før du opbygge din balance og styrke i sadlen . Sørg for, at din sadel er hverken for stor eller for lille . Du skal kunne sidde komfortabelt , og start langsomt . Walking er et must , før du selv tænker på trav . Gør vender , rygge , bakker og andre balance øvelser til at opbygge din underkrop muskler igen . Til sidst , som din krop reagerer , kan du fremskynde . Men hvis du på noget tidspunkt føler dig usikker , langsom ned . Må ikke risikere et fald .
3 .
Stå af hesten hvis der er nogen tvivl om dens adfærd eller din kontrol . Uanset hvor du er , eller hvad du laver , hvis der er nogen spørgsmål overhovedet om den absolutte sikkerhed af din tur , afmonteres og hånd hesten over til en anden . Efter at have en større operation som ny hofte , bør du aldrig ride alene . For meget kan gå galt, og du kan blive såret for dårligt for dig at være ved dig selv .
4 .
Vær forberedt på nogle smerter . Der smerter i hoften er uundgåelig under og efter en tur . Brug nogle forebyggende foranstaltninger og tage nogle medicin-såsom Advil eller Tylenol-før din tur til at lette stivhed og betændelse , der vil følge af bevægelse af hestens krop under dig . De fleste horsepeople vil let enige om, at en lille ubehag er værd frihed en god tur .

5 .
God fornøjelse ! Må ikke være så bange for at såre dig selv at du ikke nyde turen . Hvis du har taget ovenstående fornuftige forholdsregler , du har ingen grund til at være bekymret . Husk glæden ved ridning , og den særlige følelse af flyvning uden vinger , og arbejde hen imod målet om at nyde den følelse igen . Livet er for kort til at lade en hofte stoppe dig fra at nyde hvert øjeblik .

gode råd og advarsler


 • Altid strække før du kører . Gode strækøvelser kan forhindre en stor post-ride ubehag .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------