Position: sygdoms > 2 >

hvordan man vælger en vægttab kirurgi procedure

   Afgøre, hvad slags vægttab kirurgi for at få kan være svært . Der er flere at vælge imellem , herunder Roux-en-y gastrisk bypass , justerbar gastrisk banding ( lap-band ), vertikalt ærme gastrektomi , og mange flere . Går gennem processen med at modtage fedmekirurgi kan være svært . Have støtte fra familie og venner hjælper en masse

Du skal bruge: .
BMI Calculator
. Højde og vægt målinger .
Liste over sygdomme /lidelser ( co-morbiditet som diabetes , højt blodtryk , etc.
) .

Budget.


1 .
først få din højde og vægt og input dem i en BMI regnemaskine . Disse kan findes online på sites som mybiglife. com og SHAPE magasinets hjemmeside .
2 .

Når du har fundet din BMI , finde ud af om du er en kandidat til en vægttabs-operation . Personer med en BMI på over 40 er normalt en kandidat til WLS . Personer med en BMI på over 35 , men har en co-morbiditet ( en ledsagende sygdom , såsom diabetes ) , kan også komme i betragtning.
3 .
Nu , forskning og beslutte, hvilke operation , kan du ønsker at få . For folk , der ikke ønsker en permanent operation , kan LAP-BAND ( justerbar gastrisk banding ) være det bedste bud . Det er en rund band , der er fyldt med en saltopløsning . Dette band går rundt en del af maven for at skabe en lille pose hvor maden kommer til at hvile , før du smutter ned i bunden af mavesækken .
4 .
Hvis du ønsker en permanent løsning , forskning andre former for vægttab kirurgi , såsom Roux-en -Y gastrisk bypass ( mest populære ) eller en lodret ærme gastrektomi . Disse typer af operationer er permanente og udføres ved at fjerne en del af maven og /eller omlægning af rejsen tarmene til at ændre fordøjelsesprocessen .

5 .
Når du har en operation ( eller to ) i tankerne , skal du gå til en bariatriske kirurg i dit område for at få en høring og lære mere om dine muligheder . De fleste kirurger tilbyder en gratis konsultation . Sørg for at du kommer til en kirurg , der tilbyder den type vægttab kirurgi du tænker på .
6 .
Når du har besluttet en kirurg og fedmekirurgi type , skal du kontakte forsikring for at se om de dækker fedmekirurgi . Opstille et budget , afhængigt af om de vil godkende din operation for at afgøre, om du ikke har råd til vægttab kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------