Position: sygdoms > 2 >

kan jeg svømme med dermabond ?

   Dermabond er et flydende klæbemiddel, som anvendes til at lukke sår , rifter og kirurgiske incisioner . Dermabond kan være et godt alternativ til masker , fordi det er mindre invasive , beskytter mod bakterier og er lidt vandtæt . Men du kan ikke svømme med Dermabond

Eksponering til vand


Fordi Dermabond tørrer hurtigt , kan patienterne ofte brusebad eller tage en hurtig bad inden for et par minutter for at have Dermabond anvendt . Langvarig udsættelse for vand kan ikke anbefales, selv om .

Swimming


Patienter rådes til ikke at svømme , før helingsprocessen er afsluttet , og Dermabond nedslides naturligt , normalt i syv til 10 dage .

Udstrækning og Scratching


Dermabond danner en stærk , fleksibel segl, men strækker sig og gentagne bevægelser , der er involveret i svømning kan belaste og svække dette segl . Patienterne er også advares om ikke at ridse , gnide eller krat Dermabond , hvilket gør det bedst at undgå ru kontakt , hudirritation eller kraftig håndklæde tørring , som alle kan forekomme med svømning .

Direkte sollys

Patienter med Dermabond må ikke udsætte deres sår for direkte sollys , eller anvender lotion eller aktuelle medicin . Selv på en overskyet dag , gør disse forholdsregler det uklogt at svømme udendørs (især med solcreme ) eller i en indendørs pool med rigeligt naturligt lys .

suge-og Swimming

Ud over at minimere eksponering for vand i almindelighed, Producenten anbefaler specifikt patienter undgå gennemvædning eller svømning . Vedvarende kontakt med vand kan løsne den selvklæbende forsegling og forårsage Dermabond at adskille fra huden , før helingsprocessen er afsluttet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------