Position: sygdoms > 2 >

lapband kirurgi oplysninger

   Lap band kirurgi blev godkendt af Food and Drug Administration i 2001 . Nøglen til den lap bandet procedure er evnen til at tilpasse bandet på en regelmæssig basis , så vægttab . Der er risici forbundet med enhver kirurgisk indgreb , og du bør altid diskutere risici med din læge eller sygeplejerske , inden du fortsætter

Hvad er Lap Band Kirurgi ?


Lap band kirurgi er en forkortet udgave af den formelle navn laparoskopisk gastric banding . Denne operation har til formål at hjælpe folk tabe sig ved at gøre maven mindre . Da det begrænser mængden af mad i maven er i stand til at holde den person spiser mindre og føles fuld . Lap band kirurgi kræver ikke beskæring eller hæftning i maven , ligesom gastrisk bypass operation .

Sådan fungerer det


Operationen består af flere små snit i maven området . Dette gør det muligt for kirurgen at indsætte den korrekte kirurgiske redskaber , samt et kamera , at placere en silicium ring omkring den øverste del af maven . En tynd slange er knyttet til ringen , og det fører til en indgangsport til venstre lige under huden . Kirurgen bruger denne adgang port til at tilføje eller trække saltvand . Det er denne procedure , at strammer eller løsner båndet . At stramme båndet , vil lægen tilføje saltvand , som gør maven mindre . Hvis ringen er for stram , vil hun tage saltvand væk . Dette er alle gjort gennem havnen med en nål .

Justeringer


De fleste patienter kan forvente at besøge deres læge hyppigt efter operation for skødet band justeringer . Typisk er patienter justeres overalt fra seks til otte gange inden for de første atten måneder af kirurgi . Oftest disse justeringer er foretaget på kontoret . Det anslås, at i gennemsnit vil patienterne mister 50 til 60 procent af deres kropsvægt inden for de første to år , ifølge en artikel af Tim Ehrlich , MD , om forbrugerdimensionen Guide til fedmekirurgi hjemmeside .

Krav

Ikke alle er i stand til at kvalificere sig til denne type operation . Det foreslås for dem, der groft overvægtig, og har været i stand til at tabe sig gennem konventionelle måder , såsom medicin , vægttab programmer eller motion . Det er også beregnet til dem med invaliderende eller livstruende tilstande relateret til deres vægt eller med et body mass index på 40 eller højere . Denne operation er brugt som et redskab til at hjælpe med vægttab . Mange gange patienter skal arbejde med en diætist for at lære ordentlig kost -og motionsvaner for at holde vægten off .

Risici

Mens skødet band kirurgi er mindre indgribende end gastrisk bypass-operation , der stadig er risici involveret . Bandet kan glide , forårsage mavesmerter eller sure opstød . Hvis det sker , kan en anden operation være nødvendig . Adgang havnen kan blive afbrudt eller patienten kan udvikle en infektion omkring området for adgang havnen . Den enkelte kunne lide af underernæring , fordi han ikke får nok næringsstoffer . Patienterne skal sikre deres vitamin niveauer er acceptable , som kan nødvendiggøre levetid vitamintilskud .

Cost

Dr. Ehrlich , at udgifterne til lap band kirurgi kan koste et sted mellem $ 17,000 og $ 30. 000 ( fra 2009 ) . Tidligere forsikringsselskaber ikke betaler for denne operation , men er de begyndt at betale , hvis det har været anset for en medicinsk nødvendighed af lægen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------