Position: sygdoms > 2 >

læbe reduktion uden kirurgi

   Antallet af kvinder vælger at gå til lægen for injektioner og operationer for at skabe fyldigere læber er stigende . Men på den modsatte side af spektret er der kvinder, der ønsker at reducere fylde deres læber . Mens muligheden for at læben reduktion kirurgi er derude , er det ikke nødvendigt . Der er et par makeup tips og teknikker, der kan reducere fremtrædende dine læber uden omkostninger eller smerter i kirurgi

Farver


Nogle mennesker tror, at anvende en nøgen eller kød-tonet nuance af læbestift vil gøre læber " forsvinde " eller blend væk . Faktum er, at de lysere læbestifter , især neutrale toner , gør læber synes fyldigere . Holde sig væk fra lyset nuancer , hvis du prøver at give illusionen af en mindre læbe . Stick med mat læbestifter og undgå alt blank , hvilket også vil fremhæve fylde dine læber .

Værktøjer


I din makeup arsenal du har brug for et godt fundament , en matchende concealer og løs pulver . Du kan købe en læbe primer samt der vil hjælpe med at holde læbe farve i stedet . Vælg en mørkere-tonet læbe liner og læbestift skygge . Mørkere farver gør læber synes mindre og vil reducere fylde på læben, især hvis læben skygge er mat . Hvis du har problemer med at vælge en farve , stick med bær toner , fordi de er flatterende på de fleste hud .

Makeup Teknikker


Begynd med at bruge en svamp til at anvende fundament til hele ansigtet , herunder den yderste kant af læberne . Følge op med en concealer pensel og concealer til at skitsere dine læber . Blande concealer til midten af din læbe , der starter udefra og arbejder din vej i. Påfør en løs afstøvning af pulver i hele ansigtet og læber . På dette punkt kan du søge læbe primer på dine læber , hvis du vælger , men dette er ikke et nødvendigt skridt . At anvende farver, begynde med at tage din skærpet læbe liner og omhyggeligt linje dine læber i din naturlige læbe linje . Det kan være vanskeligt ved første , fordi du ønsker at følge din naturlige form , men med praksis vil dette blive meget nemmere . Linje under stævnen af din overlæbe , så man undgår siderne af din mund , og derefter gå direkte til bunden læbe , og sørg for at følge kurverne på dine læber under ophold inden for dit naturlige læbe linje . Du vil måske bruge en læbe pensel at udfylde læbestift skyggen , så du har mest kontrol og ikke et uheld at gå uden for stregerne du har oprettet . Udfyld dine læber med de mørke skygge af læbe farve efter eget valg . Brug en lag af væv og spredes over læberne . Nu forsigtigt støv med løs pulver over væv og på læberne . Følg med ansøge endnu et lag læbestift . Endelig skamplet læber på væv gang mere , og du vil mærke en betydelig reduktion i størrelsen af dine læber .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------