Position: sygdoms > 2 >

liposelection vs fedtsugning

   Kost og motion er ikke altid effektiv til at fjerne uønskede fedt og befri cellulite fra visse områder af kroppen , uanset hvor vedvarende og aggressiv indsats . Fedtsugning er en kosmetisk procedure , der fungerer som en løsning på problemet med uønsket fedt . Fedtsugning procedurer anvender avanceret medicinsk teknik og teknologi kombineret med den tidløse funktion " støvsugning "for at fjerne uønskede kropsfedt . Men liposelection er blevet et buzzword i den kosmetiske kirurgi arena så godt, sondering spørgsmålet om, hvorvidt der er en forskel mellem lipsuction og liposelection .

Fedtsugning Versus Liposelection


Fedtsugning er en generel betegnelse, der omfatter alle former for teknikker og teknologi, der anvendes til at udføre fedtsugning procedurer . Fedtsugning 's generelle definition er simpelthen fjernelse af uønsket kropsfedt ved sugning det ud af kroppen . Der er mange metoder, som dette kan opnås . En af disse metoder er liposelection . Liposelection er et begreb , der beskriver en patenteret fedtsugning metode, der benytter bestemte teknologier og kirurgisk teknik til at trække fedtet fra målområdet . Når de bliver spurgt om RealSelf. com ' s offentlige fedtsugning Q A forum , hvad forskellen er mellem fedtsugning og liposelection , forklarede Manhattan kirurg Steven Walsh , at de er de samme , begge indebærer fedtsugning , og at andre betingelser end fedtsugning kun bruges som markedsføring.

funktioner fedtsugning


Udført af plastikkirurger , fedtsugning er en invasiv kosmetisk procedure , der fjerner uønsket kropsfedt ved at indsætte et rør , der betegnes som en kanyle , ind i huden af målområdet , skubbe frem til fedtvævet , og ved hjælp af vakuum teknologi knyttet til kanylen at suge op fedtceller og fedtvæv , indtil det hele er helt fjernet fra kroppen . Fedtsugning varierer fra diameter og tykkelse af kanylen , og den måde , hvorpå fedtvævet først behandles , som i , hvorvidt det er støvsuget direkte ud af kroppen " som er " eller hvis det er opløst eller flydende , før det er suget ud .

Fremkomst af Liposelection


Fedtsugning blev uropført i midten af 1970'erne i Europa og udviklet gennem årene , så det kunne være ublodig , smertefri og risiko og uden bivirkninger som muligt . Mange metoder opstod med gradvise forbedringer i de aspekter af smerte og helbredelse. Liposelection , bedre kendt som Vaser liposelection , blev grundlagt af Sound Kirurgisk Technologies , LLC , i 1998 . I 2002 modtog Vaser godkendelse som en sikker og effektiv fedtsugning metode fra Food and Drug Administration ( FDA ) . I 202C Vaser liposelection fortsat bredt anerkendt som den mest banebrydende fedtsugning metode . Lyd Kirurgisk Technologies har patenteret metoden , og er ophavsretligt beskyttet udtrykket " liposelection . "

Betydningen af Liposelection

Vaser liposelection bruger Lyd Kirurgisk Technologies ' patenterede fedt-fjernelse teknologi kombineret med præcise kirurgiske teknikker , som lover at levere glatte huden , mens den tidligere fedtsugning procedurer ofte forlod huden foldet og arret . Den liposelection tilgang faktisk bryder op fedtvævet og opløser fedt celler . Dette gøres med ultralyd -teknologi , som bruger lydbølger til at forstyrre fedtvævet og der emulgeres det før sugning . Den " flydende " fedt kan støvsuges op mere let og gnidningsløst, med langt mindre risiko end konventionelle fedtsugning metoder for bivirkninger og komplikationer , som ujævnheder i huden . Denne proces kræver også en meget mindre kanyle , hvilket betyder mindre smerte og potentielle ardannelser .

Den Liposelection Procedure

Mildt invasive , Vaser liposelection kræver kun lokalbedøvelse . Patienter oplever meget lidt at ingen smerter under den halve time til en time kirurgiske session . Efter den procedure, kan det behandlede område af forslået og hævet , og patienten kan anbefales aspirin for enhver let ubehag . Nedetid er typisk to til fem dage , varierende med størrelsen og mængden af de behandlede områder . Resultaterne er synlige inden for en uge, og hele de følgende uger løbende huden strammer omkring det behandlede område.

Cost

Vaser liposelection priserne varierer meget , som med alle fedtsugning procedurer . Faktorer såsom hud betingelse af det behandlede område , mængden og størrelsen af de behandlede områder, dygtighed kirurgen og det geografiske område har en effekt på omkostningerne ved fedtsugning . SmartPlasticSurgery. com rapporterer, at de gennemsnitlige omkostninger for fedtsugning og liposelection svinger mellem $ 2. 000 og $ 8. 000 i 2009.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------