Position: sygdoms > 2 >

lumpectomy vs mastektomi

   En diagnose af tidlig fase brystkræft er ødelæggende . Din næste beslutning er en vanskelig og udfordrende én. To af de muligheder til rådighed for dem med brystkræft er en mastektomi eller en lumpektomi . Du kan fjerne hele brystet eller forsøge at bevare den . Med enten behandling , kan Deres læge anbefale kemoterapi eller hormon medicin , ligesom tamoxifen , falde til chancerne for kræft tilbage

kirurgiske muligheder


Med en lumpectomy kræft behandlingen, vil Deres læge fjerne svulsten og dermed bevare brystet . Du kan også overveje en mastektomi . Med denne behandling , skal du fjerne læger svulsten eller tumorer og hele brystet .

lumpectomy Overvejelser


Din læge vil måske foreslå , hvad der kaldes neoadjuverende terapi forud for operationen. Denne terapi består af narkotika til at skrumpe din tumor . Du kan også nødt til at blive opereret igen , fordi alle tumorer ikke er nemt at fjerne . En anden overvejelse er, at du vil gennemgå en række bryst strålebehandlinger . Hvis der er nogen kræftceller tilbage , vil strålingen ødelægge dem .

Mastektomi Overvejelser


Når dit bryst er fjernet , kan du få ryg og nakke problemer på grund af en vægt ubalance . Du kan også lider af muskelsmerter . Efter operationen vil du nødt til at overveje rekonstruktionskirurgi , hvis du ønsker at gendanne brystet .

lumpectomy Fordele

Fordelen ved en lumpektomi er, at det bevarer den fornemmelse og udseende i brystet . Operationen er mindre invasiv og inddrivelse er kortere . For eksempel er efter operationen og syv ugers stråling , kan kræften være væk .

Mastektomi Advantage

Den største fordel for kvinder fred i sindet . At vide, at kræft og brystkræft er blevet fjernet , beroliger en kvindes frygt for, at kræften vender tilbage .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------