Position: sygdoms > 2 >

øje & ansigtsløftning alternative oplysninger

   Restaurering og øjnene elevatorer er smertefulde og dyre procedurer, reducere forekomsten af rynker og slap hud . Teknologi såsom ansigtet fyldstoffer og Botox injectables mindske behovet for omfattende kosmetisk kirurgi skal vises ungdommelig . Thermage er også en populær behandling , der bruger varme til at stimulere kollagen og reducere rynker . Endelig laserterapi er en hud-stramning behandling for at reducere rynker og øge kollagen produktionen . Tal med en erfaren hudlæge om dine alternative muligheder for at afgøre, hvilken der er bedst for dig .

Dermal Fillers


Som du alder , dit ansigt mister fasthed og kollagen , der forårsager rynker og slap hud . Dermal fyldstoffer Juvederm og Restylane indeholder hyaluronsyre , som er en naturligt forekommende aminosyre i din hud . Ved første injiceres , den fyldstof tilføjer volumen til dit ansigt og i løbet af seks måneder til et år den bryder ned . Selv om det er at nedbryde , hyaluronsyre stimulerer nye kollagen vækst til at udfylde i ansigtet . Bivirkninger af Juvederm og Restylane omfatte midlertidige blå mærker , hævelse og rødme .
botulinumtoksin type A , bedre kendt som Botox , midlertidigt dæmper den muskel , der forårsager rynker og pande rynker . Ifølge drugs. com generelt Botox behandlinger sidste tre måneder, og touch-ups er nødvendige for at holde muskler fra kontrakter. Midlertidig bivirkninger er blå mærker , hævelse , kvalme og ansigtssmerter .

Thermage


Ifølge docshop. com , Thermage er en FDA-godkendt kosmetisk behandling , der reducerer rynker og genopretter kollagen . Thermage bruger radiofrekvens energi til at stramme subkutane lag , det lag af huden , der består af kollagen og fedt . Da varmen strammer huden , udseendet af rynker og sagging efterhånden svinder . Ifølge docshop. com , omkostninger Thermage behandling op til $ 2. 000 , og kun én session er nødvendig. Resultater forbedre i løbet af seks måneder, og bivirkninger omfatter mindre hævelse , rødme og blærer umiddelbart efter behandlingen . Disse bivirkninger rydde op kort tid efter behandlingen. Øjnene ved Thermage bruger en radiofrekvens tip , der forbedrer huden omkring øjet ved at fjerne rynker og smilerynker ved øjnene , sammen med stramme huden.

laserterapi


Laser terapi svarer til Thermage , da det varmer kollagen under huden og får den til at stramme , men kræver flere sessioner for maksimal resultater . Denne behandling virker også på nogen del af kroppen , ikke bare i ansigtet . Ifølge docshop. com , behandlingen kræver ingen nedetid , og fortsætter med at stramme huden efter seks sessioner . Af udgifterne til behandling varierer mellem $ 450 til $ 2. 000 for hele seks sessioner . Årlig vedligeholdelse anbefales at målrette brændpunkter . Bivirkninger for laser opstramning terapi omfatter rødme , blå mærker og hævelse i et par dage efter behandlingen.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------