Position: sygdoms > 2 >

revet albue sene behandling

   Ifølge Orthogate , revet biceps sener i albuen tegner sig for 3 procent af biceps sener bristninger . Den skade sædvanlige opstår hos midaldrende mænd, der udfører tunge løft . For eksempel kan en person løfte en tung post som en kasse med albuer bøjet . Når belastningen skifter uventet under løftet eller er tungere end forventet , er albuerne tvunget til at rette . Men biceps musklen arbejder ekstremt hårdt for at holde albuen bøjet . Så når musklen kontrakter spændingen i sener og muskler øges. Denne spænding får biceps senen at rive eller snap . Der er ikke-kirurgiske og kirurgiske procedurer for at korrigere rive

Anatomi


Med en distal biceps ruptur , eller revet albue sene , senen at lægger bicep musklen til radius knoglen er revet helt slukket . Biceps løber fra skulder til underarmen knoglerne . To sener slutte musklen til skulderen .

nonsurgical


En ikke-kirurgiske mulighed er at placere albuen i en slynge til at hvile den . For at lette smerter og hævelse , vil lægen ordinere over -the-counter inflammatoriske medicin som ibuprofen . Hertil kommer , er du nødt til at arbejde med en fysioterapeut . Terapeuten kan vise dig øvelser for at styrke dine muskler , vise, hvordan man hvile albuen og hvordan man kan fjerne kasserne uden at belastningen på senen . Husk, at denne indstilling er normalt for en person , der er ikke meget aktiv . Også , ikke at have kirurgi kan resultere i tab af arm styrke og evnen til at supinate med 50 procent . Det supination er drejende bevægelse af underarmen dreje håndfladen opad.

Direkte Reparation


Med en direkte reparation operation , er en lille indsnit over albuen . Så pincet er indsat i incision og senen trækkes ned tot han radius fastgøringspunkt . Direkte reparation kirurgi er normalt udføres kort efter tåre . På denne måde er der mindre risiko for sene tilbagetrækning . Hvis senen viger op i armen , den operation bliver sværere at udføre . Efter operationen vil du bære en række -of-motion skinne eller stemmer.

Graft Reparation

Kirurgen vil foretage en graft reparation kirurgi , hvis senen er blevet revet i mere end tre uger. Med denne operation , vil et større snit skal foretages . Graft væv vil blive anvendt til at genoprette biceps til dens oprindelige placering , fordi bristet senen er veget tilbage . Kirurgen vælger at bruge et stykke af en Kadaver 's forstrækning sene eller akillessenen . Efter operationen , vil albuen placeres i en beskyttende bandage .

sutur Ankre

I denne operation specielle ankre bruges til at holde senen i dens oprindelige plads . En kirurg gør et snit på tværs af armen . Ankrene vil enten blive implanteret eller skruet ind i knoglerne. Den lange tråd , eller sutur , forbundet til ankeret , vil blive vævet ind i den nederste ende af senen . Kirurgen vil stramme suturer , når senen er fastsat på plads . Du bliver nødt til at bære en støbt eller række -of-motion bandage .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------